Recensie Peppa Speeltuinset Wip

Naam: Peppa Speeltuinset Wip
Producent: Big On Toy Innovation (BOTI)
Adviesprijs: €14,99
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: De avonturen van Peppa en haar kleine broertje George zijn niet alleen te zien op TV, maar vanaf nu kunnen de kleintjes samen met Peppa hun eigen avonturen beleven in de speeltuin!
Klopt dit? Ja, Peppa en George kunnen nu op de wip spelen.

Recensie Peppa Speeltuinset Wip

Recensie Peppa Speeltuinset WipBig On Toy Innovation stuurde ons de Peppa Speeltuinset Wip samen met een set Peppa figuren toe met daarin Peppa en haar kleine broertje George. Peppa is een populair biggetje onder peuters en kleuters en is bekend van leuke avonturen op televisie. Samen met haar papa, mama en kleine broertje George woont ze op een boerderij. Om Peppa nieuwe speelmogelijkheden te geven, heeft BOTI diverse sets ontwikkeld waarmee je een complete speeltuin kunt maken voor Peppa en haar vriendjes.

Naast een glijbaan, een vijver vol eendjes, een schommel en een glijbaan beschrijven we in deze recensie de wip die we gekregen hebben.

Over Peppa Speeltuinset Wip

De Peppa Speeltuinset Wip bestaat uit een plateau (grasveld) met daarom twee hekken, een boom, een paar bloemen en een wip. Deze wip kan wippen en de zitjes op deze wip zijn zo gemaakt dat de grotere speelfiguren – Peppa en haar leeftijdsgenoten – hierop vast gezet kunnen worden. Helaas past haar kleine broertje George er niet goed in, maar is dat niet realistisch? Het kleine broertje moet je dus helpen en goed vasthouden zodat hij niet van de wip afvalt tijdens het spelen!

Recensie Peppa Speeltuinset Wip

Conclusie recensie Peppa Speeltuinset Wip

De Peppa Speeltuinset Wip is gemaakt van stevig doch flexibel plastic. Hierdoor is dit speelgoed moeilijk kapot te krijgen, iets wat goed is bij kleine kinderen. De wip kan bewegen en de poppetjes kunnen erop bevestigd worden. De enige tegenvaller is dat de speelfiguren niet worden meegeleverd en dus apart aangeschaft moeten worden. Met dat als enige minpunt en verder enkel plussen, eindigt de recensie Peppa Speeltuinset Wip op SpeelgoedMagazine.nl met een verdiende 9 als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...