Recensie Toet Toet Ruud RC Raceauto

Naam: Toet Toet Ruud RC Raceauto
Producent: VTech
Adviesverkoopprijs: €19,95
Leeftijdscategorie: 1-5 jaar

Verkooptekst fabrikant: Rijden en leren met de Toet Toet Auto’s van VTech! Gebruik de afstandsbediening om de raceauto te besturen of beweeg de raceauto en hoor grappige geluiden en muziek. Race samen met Ruud Raceauto over de baan en word kampioen!
Klopt dit? Ruud RC Raceauto is een speciale Toet Toet auto, hij is namelijk te bedienen met de afstandsbediening!

Recensie Toet Toet Ruud RC Raceauto

recensie Toet Toet Ruud RC RaceautoEen op afstand bestuurbare auto. Het is de droom van veel jonge kinderen om mee te spelen. Helaas zijn deze auto’s vaak voor de iets oudere kinderen en niet voor de allerjongsten. Goed nieuws voor de allerkleinsten: De VTech Toet Toet Ruud RC Raceauto is een op afstand bestuurbare auto, geschikt voor kinderen vanaf één jaar!

Over Toet Toet Ruud RC Raceauto

recensie Toet Toet Ruud RC RaceautoDe Toet Toet Ruud RC Raceauto is één van de Toet Toet vriendjes en is te gebruiken met onder andere het Super RC Racecircuit. Ruud RC Raceauto werkt op 3 AAA batterijen die worden meegeleverd. De afstandsbediening werkt op 2 AAA batterijen, die niet ingesloten zijn.

Deze Toet Toet Raceauto kun je met en zonder afstandsbediening gebruiken in twee verschillende speel standen: de RC Mode en de Standaard Mode. In de RC Mode gebruik je de afstandsbediening om de raceauto te besturen. In de Standaard Mode speel je zonder de afstandsbediening met de raceauto. Beweeg de auto en luister naar de vrolijke reacties.

Net zoals andere Toet Toet auto’s herkent Ruud de Magische Sensors van de Toet Toet Speelsets. Ruud reageert op de sensors met leuke geluiden. Ruud RC Raceauto kent zes melodietjes, drie gezongen liedjes en veel grappige zinnen en geluiden.

Conclusie Recensie Toet Toet Ruud RC Raceauto

recensie Toet Toet Ruud RC RaceautoRuud RC Raceauto is een leuke nieuwe Toet Toet Auto. Ten opzichte van de andere Toet Toet Auto’s is dit een speciale vanwege de afstandsbediening. Het stuur (afstandsbediening) is speciaal gemaakt zodat kleine handjes het goed kunnen vasthouden en een stevige grip hebben. De afstandsbediening is met de grote knoppen zeer makkelijk te bedienen.

Zoals we gewend zijn van de producten van VTech, is ook Ruud RC Raceauto gemaakt van stevige en degelijke materialen. Ruud kan dus tegen een stootje! Verder zijn er vrolijke kleuren gebruikt, waardoor de auto voor jonge kinderen extra aantrekkelijk is.

Een groot pluspunt zijn de meegeleverde batterijen voor de auto. Je kunt er dus al gelijk mee aan de slag. Helaas moet je zelf nog batterijen kopen voor de afstandsbediening. Gelukkig werkt de afstandsbediening op AAA batterijen en heeft bijna iedereen deze batterijen wel ergens in huis.

Door te spelen met de Toet Toet Ruud RC Raceauto ontwikkelen jonge kinderen hun fijne motoriek. De afstandsbediening speelt hierin een grote rol. Door de auto te besturen met de afstandsbediening, wordt de oog-handcoördinatie van het kind ontwikkeld. Verder wordt door het spelen met deze auto de taalontwikkeling gestimuleerd. Dankzij de vrolijke liedjes en zinnen, wordt de woordenschat uitgebreid.
De recensie Toet Toet Ruud RC Raceauto wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een verdiende negen als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 18 Average: 3.8]

Dit vind je misschien ook leuk...