Recensie Tech-Too Mijn Eerste Tablet

Naam: Tech-Too Mijn Eerste Tablet
Producent: KD Group
Adviesprijs: €19,99
Leeftijdscategorie: 2-4 jaar

Verkooptekst fabrikant: Mijn eigen tablet, net als mijn ouders! Ontdek letters, cijfers, vormen, kleuren, dieren en instrumenten. Gemakkelijk om mee te nemen. Gemakkelijk om mee te spelen. De tablet gaat automatisch uit. Zo gaan de batterijen langer mee.
Klopt dit? Zeker weten!

Recensie Tech-Too Mijn Eerste Tablet

Recensie Tech-Too Mijn Eerste Tablet De Tech-Too Mijn Eerste Tablet is een ‘tablet’ voor jonge kinderen van 2 t/m 4 jaar. Met de Tech-Too Mijn Eerste Tablet leert je kind kleuren, vormen, dieren, muziek instrumenten, cijfers en letters. De Tech-Too Mijn Eerste Tablet heeft geluid en werkt op twee AA batterijen die zijn meegeleverd. Je kind kan er dus direct mee aan de slag!

Hoe werkt de Tech-Too Mijn Eerste Tablet

De Tech-Too Mijn Eerste Tablet heeft 27 touchscreen knoppen. De grote knop, linksboven, waar de vogel met boek op afgebeeld staat kun je indrukken om opdrachten te krijgen. Je hoort dan een stem die je een vraag stelt, bijvoorbeeld ‘Waar zit de leeuw?’. De knop hieronder kun je indrukken voor verschillende melodieën.
De overige knoppen zijn per vijf gegroepeerd. Er zijn vijf knoppen in de groep ABC om de letters te leren, vijf knoppen zitten in de kleur groep, vijf knoppen stellen de cijfergroep voor, vijf knoppen zijn er om de dieren te ontdekken en vijf knoppen zijn voorzien van muziek instrumenten.

Conclusie Recensie Tech-Too Mijn Eerste Tablet

Kinderen van 2 jaar vinden het lastig om de vragen van de vogel te beantwoorden. Daarom is het verstandig om samen met je kind de vragen te beantwoorden, of om zelf vragen te stellen aan je kind. Wanneer je kind iets ouder is en begrijpt hoe het werkt, is het erg leuk dat ze zelf met hun eigen tablet kunnen spelen. Natuurlijk kunnen de kinderen van 2 jaar ook zelf met de Tech-Too Mijn Eerste Tablet spelen: het is immers al leuk genoeg om de verschillende touchscreen knoppen in te drukken en de geluiden te horen die bij de knoppen horen. Met de Tech-Too Mijn Eerste Tablet leert je kind spelenderwijs kleuren, letters, vormen etc..

De Tech-Too Mijn Eerste Tablet is gemaakt van degelijke, stevige materialen en kan daarom goed tegen een stootje. Het is erg fijn dat de tablet vanzelf uitgaat wanneer er een tijdje niet mee gespeeld wordt. Zo kom je niet voor een verrassing te staan de volgende dag, wanneer je vergeten bent om het uit te zetten.

Ook is het erg fijn dat er batterijen worden meegeleverd bij de Tech-Too Mijn Eerste Tablet. Je kind kan gelijk aan de slag zonder dat jij het hele huis overhoop hoeft te halen in een zoektocht naar batterijen.

De Tech-Too Mijn Eerste Tablet heeft veel pluspunten en eigenlijk maar één minpunt: het geluid is niet instelbaar en staat vrij hard. Wanneer KD Group dit product gaat verbeteren raad ik ze aan om dit te verbeteren en het product is dan vrijwel perfect. Voor nu geef ik de Tech-Too Mijn Eerste Tablet een ruime 9 als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...