Recensie Fisher-Price Kassa

Recensie: Fisher-Price Kassa
Producent: Fisher-Price
Adviesprijs: €24,99
Leeftijdscategorie: 2+

Verkooptekst fabrikant: Als uw kind munten in de kassa doet en op de toetsen en knopjes drukt, gebeurt er van alles en klinken er grappige geluidjes. Goed voor de fijnmotorische vaardigheden!
Klopt dit? Ja! En dat met een klassieker…!

Recensie Fisher-Price Kassa

Recensie Fisher-Price KassaToen ik de Fisher-Price Kassa zag moest ik direct aan vroeger denken, aan mijn peutertijd. Toen bestond deze kassa van Fisher-Price namelijk al! En in mijn gedachten is de kassa nog precies hetzelfde. Alhoewel er vast wel het een en ander aan veranderd zal zijn, of toch niet? Wie het weet mag het zeggen.

Blij verrast dus dat dit prachtige product nog steeds gemaakt en verkocht wordt.

Hoe werkt de Fisher-Price Kassa?

De Fisher-Price Kassa bestaat uit een kassa met zes grote munten in drie kleuren. De munten kun je aan de bovenkant in de kassa stoppen en vervolgens de kassa inwerken door de kassaknop eronder in te drukken. Daarna kun je kiezen om de munt aan de zijkant van de kassa eruit te laten rollen of de munt de kassalade in te laten rollen. Om de kassalade te openen moet je de aan de hendel draaien die aan de rechterkant van de kassa zit, wanneer je een bel hoort springt de kassalade open en kun je de munten er weer uit halen.

Conclusie Recensie Fisher-Price Kassa

Het is leuk dat deze klassieker nog steeds verkrijgbaar is. Dat je er vroeger zelf ook mee gespeeld hebt, maakt het alleen maar leuker om er nu ook samen met jouw kind mee te spelen.
De Fisher-Price Kassa zorgt voor de ontwikkeling van de motoriek bij een kind doordat het de munten in de juiste vakjes moet plaatsen, en daarna op de juiste knop moet drukken. Ook zal het – zeker in het begin – zorgen dat de nieuwsgierigheid van het kind geprikkeld wordt. Want waar is het muntje gebleven nadat de kassaknop is ingedrukt? En hoe krijg je dit muntje weer tevoorschijn?

De materialen waarmee de Fisher-Price Kassa is geproduceerd zijn erg stevig en degelijk. Dit dikke plastic is niet zo snel kapot te krijgen en kan daardoor goed tegen een stootje. De adviesverkoopprijs van €24,95 lijkt misschien aan de hoge kant, maar dat is het zeker niet. Je krijgt er iets voor terug dat jaren en jaren mee kan gaan.

De Fisher-Price Kassa was vroeger al een geweldig product en dat is het nog steeds. In mijn ogen heeft de Fisher-Price Kassa geen minpunten en mag het met recht met een 10 als rapportcijfer gewaardeerd worden!

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Tobias van Deursen schreef:

    Lachen! Ik herken hem ook!
    Magisch hoe de muntjes er aan de zijkant weer uit kwamen.