Motorcycle Club

Motorcycle Club voor PS4Op 28 november 2014 wordt door game-uitgever / distributeur Bigben Interactive en game-ontwikkelaar Kylotonn Games de nieuwe motorgame Motorcycle Club gepresenteert. Deze nieuwe arcade motorgame komt op die dag uit voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Over Motorcycle Club

In deze nieuwe game richt je een club van motorrijders op. Met het geld dat je hiermee verdient moet jij je garage uitbreiden met nieuwe en nog betere motoren. Blijf de concurrentie (lees andere clubs) voor door je motorrijders te customizen en nieuwe motoren te kopen.

Motorcycle Club ScreenshotOok kun je wedstrijden rijden in de categorieën Roadster, Custom en Superbike. Voer in deze motor wedstrijden je eigen strategie uit met als enige doel jouw team op de eerste plek van het podium te krijgen. Tijdens de wedstrijd spelen er meer zaken dan enkel als eerste over de finishlijn te scheuren. Je komt dynamische uitdagingen tegen en voor iedere uitdaging dien je de juiste motorrijder te kiezen om deze aan te gaan.

Wil je de Motorcycle Championship winnen? Dan moet je presteren in de twintig gevarieerde dag- en nachtcircuits om de afstand tussen jouw club en die van je negen tegenstanders iedere keer weer te vergroten, zodat je uiteindelijk de eindzege kunt pakken. Er is tevens een online multiplayer optie beschikbaar waarin je met in totaal vier vrienden deze game kunt spelen.
In Motorcycle Club kun je racen op motoren van prestigieuze motormerken zoals BMW Motors, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha.

Over Kylotonn

Kylotonn is de game-ontwikkelaar van Motorcycle Club en is geen nieuwkomer in de markt. Deze in Parijs gevestigde groep van game-developers hebben al meer dan vijfentwintig game titels uitgebracht op diverse platformen en hebben al een aardige reputatie opgebouwd. Bekende game titels van Kylotonn zijn onder andere Truck Racer, Hunter’s Trophy, My Body Coach, Cocoto Festival, Little Folk of Faery, Speedball en Bet on Soldier.

Dit vind je misschien ook leuk...