Recensie Clics Emmer Clics Junior 10 in 1

Naam: Clics Emmer Clics Junior 10 in 1
Producent: Clics Toys
Adviesprijs: €27,50
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Ook de allerjongste bouwertjes kunnen zich nu uitleven met de bouwstenen van Clics. Een leuke manier om hun motorische vaardigheden, het logisch nadenken, de verbeelding en de creativiteit van de allerkleinsten te stimuleren.
Klopt dit? Ja, de Clics Junior bouwstenen zijn speciaal voor de nog kleinere handjes ontworpen!

Recensie Clics Emmer Clics Junior 10 in 1

Recensie Clics Emmer Clics Junior 10 in 1Clics bouwstenen zijn erg leuk om prachtige bouwwerken mee te maken en het stimuleert de creativiteit en de motorische vaardigheden. Normaal zijn de Clics producten voor kinderen vanaf vier jaar,de Clics Emmer Clics Junior 10 in 1 is daarentegen geschikt voor kinderen vanaf drie jaar!

Over Clics Emmer Clics Junior 10 in 1

Recensie Clics Emmer Clics Junior 10 in 1In deze set Clics Junior zitten 120 Clics bouwstenen, verschillende extra accessoires zoals wielen, stickers en een handleiding met tien bouwinstructies. De kleurrijke Clics bouwstenen ogen vrolijk en nodigen uit om mee te gaan spelen. De Clics bouwstenen die je in de Junior sets vindt, zijn uit zachter materiaal vervaardigt dan de normale Clics bouwstenen. Hierdoor kunnen ze beter gebruikt worden door de jongere kinderen dan de andere Clics producten.

De bouwinstructies van de Clics Emmer Clics Junior 10 in 1 laten je kind eenvoudige maar erg leuke figuren namaken zoals een vis, een auto, een giraffe, een boot, een huis en meer.

Conclusie recensie Clics Emmer Clics Junior 10 in 1

Recensie Clics Emmer Clics Junior 10 in 1Het is leuk dat er nu ook Clics bouwstenen zijn voor kinderen jonger dan vier jaar. Deze blokjes zijn iets zachter en klikken makkelijker in elkaar. Ook de bouwinstructies van deze set zijn eenvoudiger dan de bouwinstructies van een Clics set geschikt voor oudere kinderen.

Hiermee kunnen kinderen vanaf drie jaar ook met Clics werken aan hun motorische vaardigheden en wordt de verbeelding, het logisch nadenken en de ontwikkeling van de creativiteit gestimuleerd. Deze Clics Junior bouwstenen worden in een handige opbergemmer geleverd.

De Clics Emmer Clics Junior 10 in 1 voldoet aan alle voorwaarden van SpeelgoedMagazine.nl voor goed speelgoed. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl kan dan ook niet anders dan de recensie Clics Emmer Clics Junior 10 in 1 te beoordelen met een verdiende 10.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4.3]

Dit vind je misschien ook leuk...