Professor Layton op Nintendo 3DS – Layton’s Mystery Journey

Layton’s Mystery Journey, Katrielle en het MiljonairscomplotVanaf nu is het nieuwste avontuur van Professor Layton verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS: Layton’s Mystery Journey, Katrielle en het Miljonairscomplot. Professor Layton op Nintendo 3DS is er nu met meer puzzels dan ooit!

Over Professor Layton op Nintendo 3DS – Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het Miljonairscomplot.

Tien jaar na het allereerste avontuur van Professor Layton, is het nu tijd voor zijn dochter Katrielle. In dit nieuwe Layton avontuur mag zij de familietraditie voortzetten en nieuwe mysteries ontrafelen. In deze nieuwe game van Professor Layton op Nintendo 3DS kom je weer een schat aan breinbrekende puzzels tegen en een intuïtieve touchscreenbediening. Verder zijn er in deze nieuwe game ook gloednieuwe personages om het nieuwe, spannende avontuur mee te beleven.

Professor Layton is verdwenen en zijn dochter Katrielle treedt daarom nu op de voorgrond. Ze is haar eigen detectivebureau begonnen en wilt naam maken in het levendige, Victoriaans aandoende Londen. Aan haar zijde staat haar assistent Monty Peynful, een jonge student van Gressenheller die als assistent bij haar bureau werkt en haar eerste klant Sherl, een pratende hond die niet vies is van sarcastische opmerkingen.

Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het Miljonairscomplot is vanaf nu verkrijgbaar voor alle Nintendo 3DS systemen, in de winkels en via de Nintendo eShop. De adviesverkoopprijs voor deze game is €39.95.

Dit vind je misschien ook leuk...