Recensie Rise of the Tomb Raider

Naam: Rise of the Tomb Raider
Producent: Square Enix (Ontwikkelaar: Crystal Dynamics)
Adviesprijs: €49,99
Leeftijdscategorie: 18+
Platform: PC (Wij hebben dit spel via Steam verkregen)

Verkooptekst fabrikant: Rise of the Tomb Raider is een filmisch survival actie avontuur en zit bomvol epische en dynamische actiemomenten in de prachtigste omgevingen van deze wereld. Je gaat met Lara Croft op expeditie en verkent haar eerste tombes waar ze het geheim van onsterfelijkheid wilt ontdekken.
Klopt dit? Filmisch en episch, zo ziet dit actie avontuur er inderdaad uit!

Over Rise of the Tomb Raider

Recensie Rise of the Tomb Raider voor PCOp 28 januari 2016 is Rise of the Tomb Raider uitgebracht voor PC. Wij hebben dit spel gedownload via het online gamersplatform Steam. Om dit spel te spelen heeft je PC minimaal het Windows 7 64 bit besturingssysteem nodig met een Intel Core i3-2100 procecessor nodig inclusief 6 GB RAM geheugen, een NVIDIA GTX 650 2GB grafische kaart en 25 GB beschikbare opslagruimte. Aanbevolen is Windows 10 64 bit met een Intel Core i7-3770K processor, 8 GB RAM geheugen, een NVIDIA GTX 9850Ti 2560×1440 grafische kaart en 25GB beschikbare opslag ruimte. Omdat dit spel grafisch erg zwaar is, is het zeker aan te raden de aanbevolen grafische kaart te beschikken en voldoende RAM gebeugen.

Recensie Rise of the Tomb Raider

Deze game is het vervolg op Tomb Raider en in dit epische avontuur wilt Lara Croft het onderzoek van haar vader afmaken en tegelijkertijd ook haar vaders naam zuiveren. Ze ontrafelt een eeuwenoud mysterie en gaat op zoek naar het geheim van onsterfelijkheid. In de prachtige omgeving van Siberië moet ze op zoek gaan naar dit geheim in diverse tombes vol puzzels en schatten. De puzzels zijn helaas niet altijd lastig, maar meestal toch lastig genoeg om er even mee bezig te zijn.

Naast het oplossen van verschillende puzzels, moet je ook goed om kunnen gaan met de wapens van Lara Croft. Bloeddorstige dieren en vijanden ondernemen pogingen om je aan te vallen. Gebruik de geweren en pijl en boog om ze uit te schakelen en verras je vijanden. In Rise of the Tomb Raider gebruik je de omgeving. Je kunt klimmen in bomen, duiken in het water en op deze manier je vijanden verrassen. Grafisch ziet het er fantastisch uit. Je kunt zo in de omgeving opgaan dat je soms de tijd even vergeet.

Recensie Rise of the Tomb Raider

Conclusie Recensie Rise of the Tomb Raider

Grafisch zit Rise of the Tomb Raider erg sterk in elkaar. De beelden in dit spel zijn zeer realistisch en de bewegingen gaan zeer soepel. Het besturen van Lara Croft gaat gemakkelijk, de gameplay is wat ons betreft zeer fijn. Hier is door de ontwikkelaars van dit spel veel aandacht aan besteed en dat is te merken. In Rise of the Tomb Raider volg je het verhaal tijdens het spel met zo nu en dan een uitstapje.

Grafisch: 10/10
Geluid: 9/10
Spelervaring: 8/10
Herspeelbaarheid: 9/10

Zelfs wanneer je het spel hebt uitgespeeld, kun je nog steeds veel plezier aan het spel beleven door de omgeving te gaan ontdekken. Wanneer je het voorgaande spel Tomb Raider gespeeld hebt, is dit een spel waar je ook zeker veel plezier aan gaat beleven. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Rise of the Tomb Raider met een verdiende negen.

Waardering Recensie Rise of the Tomb Raider door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Screenshots Rise of the Tomb Raider voor PC:
Recensie Rise of the Tomb Raider Screenshot
Recensie Rise of the Tomb Raider Screenshot
Recensie Rise of the Tomb Raider Screenshot
Recensie Rise of the Tomb Raider Screenshot

Dit vind je misschien ook leuk...