Recensie Mijn Paardenwereld 2

Recensie Mijn Paardenwereld 2

Spel: Mijn Paardenwereld 2
Console: Nintendo Switch
Uitgever: Mindscape
Adviesverkoopprijs: €34,99
PEGI: 3

Verkooptekst: Creёr de manege van je dromen
Klopt dit? Dat is min of meer de bedoeling van dit spel

Over Mijn Paardenwereld 2

In dit spel kun je je eigen manege maken. Je fokt verschillende paardenrassen, geniet van een echt paardenverhaal en galoppeert door een prachtige open wereld. Word de beste paardentrainer en bereid je paarden voor om op grote toernooien prijzen te pakken. Strijd samen met jouw paardenvrienden in de Mounted Games multiplayer.

Recensie Mijn Paardenwereld 2

Het spel is volledig Nederlandstalig. Voor de allerkleinsten is dat zeker handig. Soms zie je een spel nog wel eens waarbij de stemmen Engelstalig zijn en de tekst Nederlands. Bij de kleintjes die nog niet kunnen lezen is dat dan lastig. Maar bij Mijn Paardenwereld 2 heb je dit probleem dus niet.

Bij de start van het spel kun je er voor kiezen om het spel te starten of een toernooi te spelen en begin je met het creёeren van je personage, kies je een paard en geef je het paard een naam.
In de bibliotheek kun je boeken bestuderen om je paardenkennis te vergroten waardoor je vaardigheden in het spel beter worden. Nu het spel begint is er een nieuwe start voor de paardenstal, waarbij ze een nieuwe eigenaar zoeken. En dat ben jij! Je moet de stoeterij in zijn oude glorie herstellen door tijd en geld verstandig te gebruiken om zo aan de behoeften van de paarden en gasten te voldoen. In de tussentijd kom je verschillende uitdagingen tegen op zowel de boerderij als op het omliggende land.

Je krijgt opdrachten zoals de hoeven van de paarden schoon te maken, de trainen voor een race, te springen over hindernissen, je paard te borstelen, het vertrouwen te verbeteren, de rijhal te renoveren en wortels te pakken. De opdrachten zullen steeds lastiger worden.

Wanneer je voor het toernooi kiest kun je kiezen voor een volledig toernooi of een enkel evenement (bijvoorbeeld snelle slalommers of driepost vlaggenraces). Kies een tegenstanders uit en strijd samen met je paard voor de overwinning.

Conclusie Recensie Mijn Paardenwereld 2

Mijn Paardenwereld 2 is een geweldig spel voor een paardenliefhebber. Je speelt in de game iets wat je superleuk vindt. Je bent op de manege en maakt er iets moois van. Je kunt op de paarden rijden en en meedoen aan toernooien. Ben je geen paardenliefhebber? Dan twijfel ik of je dit spel echt leuk gaat vinden.

De graphics vallen iets tegen, evenals het geluid dat vrij eentonig is. Ik had er iets meer van verwacht. Desondanks zal het voor de paardenliefhebbers in de leeftijd t/m 12 jaar zeker wel een leuk spel zijn, alleen al omdat veel dingen voor de paardrijder herkenbaar zijn.

Met plussen en minnen waarderen we dit spel met een 6,5.

Waardering SpeelgoedMagazine.nl: 7,5 / 10

Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 4.2]

Dit vind je misschien ook leuk...