Inazuma Eleven Go

Inazuma Eleven GoVanaf 13 juni 2014 is Inazuma Eleven Go Light en Inazuma Eleven Go Shadow beschikbaar voor de Nintendo 3DS- en Nintendo 2DS-systemen waarbij je kennis kunt maken met een nieuwe lichting van avontuurlijke topspelers.

Over Inazuma Eleven Go

In deze twee nieuwe titels gaat het over de jonge, zeer getalenteerde Arion Sherwind die zijn voetbalcarrière tien jaar na de gebeurtenissen van Inazuma Eleven 3 start op het moment dat het niet goed gaat met Raimon Junior High. Op het moment dat Arion een plaats wilt bemachtigen in het prestigieuze eerste team onder aanvoering van Ricardo di Rigio, komt hij grotere uitdagingen tegen omdat het team opgeheven dreigt te worden door de Fifth Sector. Fifth Sector is een duistere voetbalorganisatie die het voetbal wilt gaan controleren en over het voetbalwereldje wilt gaan heersen. Op dit moment zal een legendarische doelman opduiken om het team te leiden en te sturen.

Dankzij verbeterde technieken en overtroffen 3D beelden zal Raimon Junior High en de omgeving van de school een nieuw aanzien krijgen en wordt de wereld van Inazuma op een formidabele manier tot leven gewekt. Het nieuwe Fighting Spirit mechanisme laat de spelers op enerverende wijze hun eigenschappen versterken en unieke speciale acties uitvoeren.

In Inazuma Eleven Go Light en Inazuma Eleven Go Shadow zitten meer dan duizend spelers en meer dan honderd speciale acties. Sommige spelers en acties zijn exclusief ontwikkeld voor één van deze twee nieuwe titels. Evenals in de vorige Inazuma delen kun je ook nu weer spelers aan je team toevoegen na overwinningen. Nieuw is dat je nu ook spelers kunt aantrekken met PalPack-kaarten (verkrijgbaar in het spel) die nieuwe personages kunnen ontgrendelen wanneer aan bepaalde eisen is voldaan.

Release Inazuma Eleven Go

De twee nieuwe Inazuma titels zijn verkrijgbaar vanaf 13 juni 2014 en worden gereleaset voor de Nintendo 3DS- en Nintendo 2DS-systemen. Bij diverse (web)winkels zijn de twee nieuwe Inazuma titels al te reserveren.

Dit vind je misschien ook leuk...