Recensie Grip Combat Racing PS4

Recensie Grip Combat Racing PS4Recensie Grip Combat Racing PS4

Game: Grip Combat Racing
Console: PS4
Adviesverkoopprijs: €39,99
PEGI: 7

Verkooptekst producent: GRIP is een spectaculaire, competitieve, combat racer. Race met belachelijke snelheden en voer in 360 graden verbazingwekkende stunts uit. Maak gebruik van je omgeving en een uitgebreid arsenaal aan fantastische wapens en power-ups. GRIP zet combat racing op zijn kop!
Klopt dit? Nou en of!

Recensie Grip Combat Racing voor PS4

Dit racespel kan met 1 tot 4 spelers worden gespeeld. Grip Combat Racing is geïnspireerd op de Rollcage games van vroeger: Grip brengt een hommage aan het explosieve plezier van combat racen. Naast PS4 is Grip ook verkrijgbaar voor PC en Nintendo Switch. Deze recensie gaat over de PS4 versie.

Over Grip Combat Racing voor PS4

In Grip Combat Racing ga je de strijd aan in de meest competitieve races ooit. Je kunt dit spel zowel on- als offline spelen in futuristische omgevingen op diverse planeten. De raceauto waarin je strijd kun je personaliseren tot de wagen eruit ziet zoals jij wilt: bepaal de kleuren, stickers en onderdelen.

Tijdens het racen kun je te gekke stunts uitvoeren en door wapens te gebruiken naar de toppositie rijden. Met deze raceauto’s kun je tot wel 1.000 km per uur racen waardoor je op vloeren, muren en zelfs plafonds kunt rijden. Zelfs ondersteboven kun je gewoon doorgaan.

De races spelen zich af op verschillende planeten onder diverse omstandigheden zoals extreme kou, alien jungles en uitgestrekte onaardse steden. Wil je winnen? Dan is verwoesten de manier: laat je omgeving crashen op tegenstanders of kies een alternatieve route. Des te verder je in het spel komt, des te lastiger het wordt.

Trailer:

Conclusie recensie Grip Combat Racing voor PS4

Grip Combat Racing is een indrukwekkend spel, waarin plezier bovenaan staat door de te gekke stunts die je kunt uithalen. Door de enorme snelheden, bijzondere race-tracks en de vele actie kun je hier tijdenlang mee blijven gamen. In de verte doet dit spel me denken aan Mario Kart, maar desondanks is het totaal anders. Qua geluid goed, passend bij het spel. Grafisch absoluut niet onaardig. Qua herspeelbaarheid: het blijft leuk.

Concluderend kan ik zeggen dat je waar voor je geld krijgt bij deze game. Zeker wanneer je van racen en stunten in een combinatie houdt.

Waardering recensie Grip Combat Racing voor PS4 door SpeelgoedMagazine.nl: 8/10

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...