Recensie Pilot Sports PS4

Recensie Pilot Sports PS4Recensie Pilot Sports PS4

Game: Pilot Sports
Console: PS4
Adviesverkoopprijs: €29,99
PEGI: 3

Verkooptekst producent: Pilot Sports, de leukste game voor het hele gezin! Speel met maximaal vier spelers op een gedeeld scherm. Vlieg alleen of samen rond over een tropisch eiland. Ga verschillende uitdagingen aan in meer dan 50 verschillende parcours.
Klopt dit? Een leuk doch simpel spel.

Recensie Pilot Sports voor PS4

Pilot Sports is een spel waarin je steeds beter wilt worden om records keer op keer te verbreken. Ben jij beter dan je vrienden, je vader of iemand anders? Laat het zien in Pilot Sports op de PlayStation 4.

Over Pilot Sports voor PS4

Pilot Sports kun je op de PS4 met maximaal 4 spelers spelen. Kies je vliegtuig om de verschillende parcours te doorkruisen en haal trucs uit om zo snel mogelijk bij je doel te komen. Met meer dan vijftig verschillende parcours hoef je je voorlopig niet te vervelen en kun je blijven oefenen om beter te worden. En je hoeft in dit spel niet alleen te vliegen met een vliegtuig: gebruik een jetpack of een parachute is ook mogelijk.

In verschillende ‘party’ games kun je laten zien hoe goed je bent t.o.v. je medespelers. Het scherm wordt dan gedeeld zodat je het tegelijkertijd kunt doen,

Conclusie recensie Pilot Sports voor PS4

Het is een leuk spel om samen om een regenachtige zondagmiddag te spelen. Het is leuk om van je vrienden te winnen of je eigen record te verbreken. Echter is het wel veel van hetzelfde: iets wat soms leuk is, maar soms ook niet. Voor een vervolg zou dat een punt van aandacht zijn. Grafisch is het geen hoogstaand spel en ook de muziek begint na een tijdje vervelend te worden…
Desondanks is Pilot Sports erg leuk om samen met het gezin te spelen en elkaar uit te dagen en hebben wij erg veel lol met dit spel gehad. Het spel Pilot Sports wordt dan ook met een 7,5 gewaardeerd.

Waardering recensie Pilot Sports voor PS4 door SpeelgoedMagazine.nl: 7,5/10

Dit vind je misschien ook leuk...