Recensie Kalvijns SlapStick

Recensie Kalvijns SlapStickRecensie Kalvijns SlapStick

Spel: Kalvijns Slapstick
Producent: Identity Games
Adviesverkoopprijs: €19,95
Leeftijdscategorie: 10+

Verkooptekst producent: In dit spel zullen voor eens en altijd belangrijke dilemma’s opgelost worden die ons al jaren bezighouden. Jouw vrienden beslissen – maar deel jij hun mening? De SlapStick zal je laten voelen of je gelijk hebt of niet…
Klopt dit? Het zijn inderdaad de levensvragen waar voor eens en altijd een antwoord op wordt gegeven.

Recensie Kalvijns SlapStick

Kalvijns SlapStick is het spel van YouTube-ster Kalvijn. In dit spel daagt hij families en vriendengroepen uit om het tegen elkaar op te nemen aan de hand van dilemma’s. In dit spel bepaal je voor eens en altijd wat de antwoorden zijn op belangrijke levensvragen.

Over Kalvijns SlapStick

In dit spel moet je antwoord geven op een aantal zeer belangrijke vragen vragen voor de mensheid zoals: ‘Drink je liever één keer het plasje onder in de kliko op, of eet je liever een week lang kattenvoer?’ . Je vrienden geven vervolgens hun oordeel, maar de grote vraag is of jij hetzelfde antwoord hebt gegeven.

De speler welke als eerste drie klappen heeft gekregen heeft verloren…

Ben je het niet met de meerderheid van je vrienden eens? Dan krijg je een klap in je gezicht met de SlapStick. Voorafgaand aan de klap weet je niet of je het met je vrienden eens bent of niet: de stok heeft een knik, en wanneer jullie het met elkaar eens zijn draai je de stok en zal de stok knikken tijdens de klap en dus het doel missen.

De speler welke als eerste drie klappen heeft gekregen heeft verloren…

Conclusie recensie Kalvijns SlapStick

De SlapStick heeft een hand gemaakt van foam, en komt dus gelukkig niet hard aan. De hand zit vast op een plastic stok en is hufterproof: het kan iets hebben! De vragen in het spel zijn grotendeels perfect voor de doelgroep: 10+. Een heerlijk spel wanneer je een avond zin hebt in gekkigheid en lol. Met meer dan 400 dilemma’s ben je wel even bezig.

Voor wie ervan houdt is dit een perfect spel. De recensie Kalvijns SlapStick wordt door SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een 8.

Waardering recensie Kalvijns SlapStick door SpeelgoedMagazine.nl: 8/10

Dit vind je misschien ook leuk...