Recensie Super Puzzle Pack

Recensie Super Puzzle Pack Nintendo Switch

Spel: Super Puzzle Pack
Console: Nintendo Switch
Uitgever: Mindscape
Adviesverkoopprijs: €29,99
PEGI: 3

Verkooptekst: De grootste verzameling puzzels ook!
Klopt dit? Met meer dan 400 puzzels is het zeker een grote verzameling

Over Super Puzzle Pack

In dit spel is het je doel om puzzels op te lossen. Dit kun je alleen doen of samen met anderen (tot maximaal 4 spelers). Van legpuzzels tot handgetekende match-3 games met honderden levels of de onmogelijke 2048-uitdaging (er zijn in totaal 4 spelvarianten).  Je kunt het spel alleen of samen met anderen spelen (totaal met 4 spelers tegelijk). 

Recensie Super Puzzle Pack

In de spelvariant Match Three Pirates zie je dat het zoontje van de hoofdrolspeelster door een mysterie verdwijnt. Je komt een piraat tegen die je wilt hebben om hem weer terug te vinden. Om met het schip verder te komen moet je puzzels oplossen. Levels kun je nadat je ze hebt gehaald overnieuw spelen om je score te verbeteren. Naarmate je verder komt bij deze Candy Crush achtige puzzels worden ze steeds moeilijker.

In Jigsaw Fun moet je echte legpuzzels oplossen, waarbij je munten kunt verdienen. Je kunt verschillende puzzels kiezen, van kleurrijke foto’s tot kunstzinnige plaatjes waarbij de puzzels steeds moeilijker worden.

Gems of Magic moet je in iedere game een bepaald aantal gems behalen om verder te komen. Deze puzzels lijken net als de Match Three Pirates op het welbekende Candy Crush spel, wat niet zegt dat het niet leuk is. Want dat is het zeker wel.

Yum Yum Line (kun je als multiplayer spelen). In dit spel moet je 5 van dezelfde Yum Yum’s op een rij krijgen. BIj iedere zet wordt het veld voller en wordt het lastiger om dit voor elkaar te krijgen. Let op: ze kunnen grote afstanden afleggen, maar hier dan ook gebruik van. Het is verslavend om je score steeds te verbeteren.

De 2048 Challenge schijnt een uitdaging te zijn. En dat is het. Het lijkt makkelijker dan dat het is. Je moet de gelijke cijfers bij elkaar krijgen, welke vervolgens vermenigvuldigen, terwijl er ook nieuwe cijfers bij komen. Tot welke score kom jij?

Super Puzzle Pack voor Nintendo Switch

Conclusie Recensie Super Puzzle Pack

Met flink wat verschillende soorten puzzels, zit er voor iedereen wel een leuke variant bij. Let op: het kan zeker verslavend zijn! Wij vinden het leuk (al dan niet alle spelvarianten, maar er zit voor ieder wel iets bij). Het ziet er grafisch prima uit en ook het geluid is goed. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, wat dit spel een echte familie game maakt. Het zorgt in ieder geval voor uren speelplezier. Dit alles bij elkaar zorgt dat we dit spel waarderen met een verdiende 7,5.

Waardering SpeelgoedMagazine.nl: 7,5 / 10

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...