Recensie The Crew Wild Run Edition

Naam: The Crew Wild Run Edition
Producent: Ubisoft
Platform: PC, PS4, Xbox One (Voor deze recensie hebben wij The Crew Wild Run Edition op PC gespeeld)
Adviesverkoopprijs: €49,99
PEGI: 12

Verkooptekst fabrikant: Race vanuit een geheel ander perspectief met motoren. Ga los met nieuwe tuningspecs. Ervaar de uitdaging van nieuwe race-omstandigheden!
Klopt dit? Wow, wat een spel!

Recensie The Crew Wild Run Edition

Recensie The Crew Wild Run EditionThe Crew Wild Run Edition is een mega uitbreiding van het populaire spel The Crew welke in 2014 al is gelanceerd. Wanneer je dit spel koopt, krijg je de originele game The Crew inclusief de The Crew Wild Run Uitbreiding. Ben jij klaar om verder door de USA te racen met The Crew Wild Run Edition?

Over The Crew Wild Run Edition

The Crew Wild Run Edition bevat zoals al beschreven de originele game met meer dan vijftig missies én de complete uitbreiding The Crew Wild Run Edition. Hierdoor krijg je meer dan zeventig verschillende voertuigen met meer dan tweehonderd tuning specs. Je racet in een dertig durende campagne met meer dan 210 missies.

In The Crew Wild Run Edition speel je epische voertuigen vrij zoals de snelste motoren, speciale auto’s om mee te driften, supercars, mega monstertrucks en brullende dragsters. Met elke prestatie en nieuwe overwinning kun je vervolgens onderdelen vrijspelen om je voertuigen mee te kunnen tweaken. Hiermee kun je van jouw voertuigen de allerbeste en snelste in het spel maken.

Recensie The Crew Wild Run EditionDe missies in dit spel vertellen je het verhaal. Wat gebeurt er en wat wat moet je doen? Je reist in dit spel door de Verenigde Staten om allerlei opdrachten uit te voeren. Soms moet je ontsnappen aan de politie, een konvooi uitschakelen of als eerste over de finish rijden.

Ook kun je uitdagingen aangaan door verschillende testen te rijden en/of te verbeteren. De testen zijn een soort van minigames in het spel waarin je rijkunsten op de proef worden gesteld. Na het voltooien van zo’n test wordt je test (wanneer het een high score is) opgeslagen als ghost. Wanneer je deze test opnieuw speelt kun je proberen om dit record te verbeteren. Ook kun je deze score delen met je vrienden en vice versa. Hierdoor kun jij de scores van je vrienden verbeteren en je vrienden die van jou.

Recensie The Crew Wild Run Edition BikeIn dit spel heb je verder verschillende locaties. Het hoofdkwartier is een belangrijke plek voor je. Hier kun je jouw verzameling voertuigen bekijken, ze aanpassen en repareren en je status bekijken om er achter te komen hoever je in het spel bent. Een andere locatie is de autodealer. Hier kun je een standaardauto kopen welke je later kunt gaan aanpassen. Dit doe je door een bezoekje te brengen aan een tuner.

Wat ook erg belangrijk is in dit spel zijn de datastations. Wanneer je er één vindt wordt een deel van de kaart onthuld met daarop alle activiteiten, zodat je alles gemakkelijk kunt vinden.
Verder zijn de transporthubs ook zeer belangrijk. Wil je naar een nieuwe locatie waar je nog niet eerder bent geweest, hoef je niet eerst door heel de VS te rijden. Ga naar een treinstation of luchthaven in een grote stad en je bent snel op de nieuwe locatie.

Conclusie Recensie The Crew Wild Run Edition

Recensie The Crew Wild Run EditionThe Crew Wild Run Edition is een geweldig spel wanneer je houdt van racegames. Je kunt racen in verschillende voertuigen, van motoren tot monstertrucks en je ziet de meest fantastische en realistische beelden van het Amerikaanse landschap.

De gameplay is goed: motoren zijn goed te besturen, de auto’s rijden prima door en de monstertrucks kun je prachtige moves laten uitvoeren. Het spel liep op onze computer aardig goed door op een kleine hapering na. Het is voor dit spel van belang dat je een snelle computer hebt met minimaal 8GB Ram geheugen, een goede processor en een goede grafische kaart.

Grafisch ziet The Crew Wild Run Edition er redelijk goed uit. De beelden zien er enigszins realistisch uit, waardoor je compleet in het spel komt te zitten wanneer je bezig bent. Desondanks zit hier nog wel verbetering in voor een volgend deel.

De recensie The Crew Wild Run Edition wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een verdiende negen.

Grafisch: 8,5/10
Geluid: 9/10
Spelervaring: 9+/10
Herspeelbaarheid: 9/10

Waardering recensie The Crew Wild Run Edition door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...