PlayStation Store Kerst Deals

PlayStation Store Kerst DealsHet is weer december en dat betekend traditioneel dat de PlayStation Store Kerst Deals weer beginnen. Tijdens deze aanbiedingen weken worden veel games met een flinke korting in de PlayStation Store aangeboden.

Over PlayStation Store Kerst Deals

De PlayStation Store Kerst Deals houdt in dat je in de PlayStation Store iedere twee dagen een andere game vind met een mega korting én een heleboel andere games kunt aanschaffen onder de vijftien euro. Iedere 48 uur wordt er een andere game in de aanbieding gezet voor een speciale prijs. Tot aan kerst betekend dit dat er in totaal twaalf verschillende games voor een prachtige prijs worden aangeboden.

PlayStation Store Kerst DealsOok andere games zijn tot aan kerst in de aanbieding in de PlayStation Store. Onder andere de volgende top titels zijn op dit moment in de PlayStation Store in de aanbieding:

Verschillende titels van Assassin’s Creed zijn nu verkrijgbaar tussen de €4,99 en €11,99.
Diverse Batman Arkham titels zijn verkrijgbaar vanaf €9,99.
Battlefield 3 Premium Edition van €49,99 voor €9,99.
Call of Duty Black Ops Declassified van €49,99 voor €14,99.
Diverse titels van LEGO zijn verkrijgbaar vanaf €9,99.

(prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten).

PlayStation Store Kerst Deals – Betaalmethodes

Deze games en nog veel meer zijn vanaf nu in de aanbieding in de PlayStation Store. Je kunt vanaf nu tot kerst profiteren van verschillende aanbiedingen op gave games tijdens de PlayStation Store Kerst Deals.

In de PlayStation Store kun je betalen met een credit card of met de speciale PlayStation Netword Cards. Deze gift cards van PlayStation zijn in diverse winkels en bij diverse webwinkels verkrijgbaar in verschillende waardes: 10 euro, 20 euro en 50 euro. Let op: deze kaarten zijn landgebonden. Heb je een Nederlands account, dien je de Nederlandse PSN Cards aan te schaffen. Heb je een Belgische PlayStation Network Account? Dan dien je de Belgische PSN Cards aan te schaffen, welke verkrijgbaar zijn in de waardes 20 euro en 50 euro.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...