Disney Tsum Tsum

Disney Tsum Tsum ElsaDisney Tsum Tsum is dé rage in Japan en gaat dit jaar ook Nederland veroveren! De welbekende Disney figuren zijn nu verkrijgbaar als lieve Tsum Tsum figuren die je kunt verzamelen en stapelen. Met deze figuren kunnen kinderen urenlang spelen. De Tsum Tsum sleutelhanger zorgt ervoor dat ze hun favoriete speeltje overal mee naar toe kunnen nemen.

Over Disney Tsum Tsum

De Disney Tsum Tsum figuren zijn plushen figuurtjes en onder andere verkrijgbaar als Mickey, Donald, Pluto, Winnie the Pooh, Sneeuwwitje, Pinokkio en Elsa. De figuurtjes kun je verzamelen, op elkaar stappen en je kunt er oneindig lang mee spelen. Er zijn maar liefst vijftig verschillende figuurtjes om te verzamelen. De meest zeldzame figuren zijn de meeste punten waard. De Disney Tsum Tsum komen voort uit een gelijknamige social mobile game welke in het Verre Oosten enorm populair is en verbrak daar al diverse records.

Er zijn diverse sets van deze nieuwe rage verkrijgbaar. Er zijn verpakkingen met twee Tsum Tsums, vier Tsum Tsums en een speelset met maar liefst vijf Tsum Tsums inclusief een doorzichtige sleutelhanger. De Tsum Tsum kun je in de hanger stoppen en vervolgens vastmaken aan je broek, tas of jas.
Vanaf maart zijn er zelfs blozende Tsum Tsum plushen figuurtjes verkrijgbaar. Als je in deze figuurtjes knijpt, lichten de wangetjes op!

Disney Tsum Tsum

Verkrijgbaarheid Disney Tsum Tsum

De twee stuks, vier stuks en vijf stuks verpakking zijn vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende speelgoedwinkels en web winkels. De blozende Tsum Tsum liggen vanaf half maart in de winkels. De twee stuks verpakking heeft een adviesverkoopprijs van €4,99, de vier stuks verpakking kost €8,99 en de vijf stuks verpakking inclusief sleutelhanger kost €12,99. De lichtgevende Tsum Tsum (groot) welke vanaf half maart beschikbaar is heeft een adviesverkoopprijs van €19,99.
Kun jij niet genoeg krijgen van je favoriete Disney figuren? Dan zijn de Disney Tsum Tsum figuren een must have voor je!

Dit vind je misschien ook leuk...