The Crew Wild Run Edition

The Crew Wild Run EditionVol gas door de USA met The Crew Wild Run Edition! Op 17 november 2015 verschijnt deze game in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. In dit spel ontdek je de Verenigde Staten in de hoogste versnelling en win moet je zenuwslopende straatraces winnen in Amerika’s meest iconische steden.

Over The Crew Wild Run Edition

In The Crew Wild Run Edition race je diverse steden in Amerika. In deze straatraces moet je plankgas geven om te winnen. Met meer dan vijftig zinderende missies brengt dit spel je adrenaline op het hoogste niveau. In The Crew Wild Run Edition heb je meer dan zeventig voertuigen om in te scheuren, krijg je meer dan tweehonderd specs om de auto’s mee te tunen en meer dan tweehonderdtien missies.

The Crew Wild Run Edition ScreenshotOm alle missies in dit spel te voltooien, zit je ruim dertig uur achter het stuur. Maar dat is nog lang niet alles: in The Summit ontmoet je andere snelheidsfreaks en kun jij je skills en stalen zenuwen pas echt op de proef stellen. Daag streetracers van over de hele wereld uit en speel nieuwe beloningen vrij om steeds beter te worden.

In The Crew Wild Run Edition race je op Amerikaans grondgebied in authentieke omgeven: van New York tot Miami en van Seattle tot San Francisco. In dit spel ontdek je de Verenigde Staten in de hoogste versnelling, je rijdt van de oostkust naar de westkust in slechts 45 minuten in dit spel.

Ubisoft

The Crew Wild Run Edition komt van Ubisoft. Ubisoft is één van de grootste uitgevers en distributeurs van interactieve entertainment producten ter wereld. Bekende titels van Ubisoft zijn onder andere Assasin’s Creed, Just Dance, de Tom Clancy series, Rayman en Far Cry.

Nieuwsgierig naar dit spel dat op 17 november 2015 verschijnt? Wij hebben hier een aantal screenshots van dit spel gezet:

Screenshot The Crew Wild Run Edition Dragster

Screenshot The Crew Wild Run Edition Bike

Screenshot The Crew Wild Run Edition Monster

Screenshot The Crew Wild Run Edition Reveak

The Crew Wild Run Edition Screenshot

Dit vind je misschien ook leuk...