Win actie Minions

Win actie Minions DVDVanaf 4 november is de bioscoophit Minions verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Blu-ray 3D. In het verhaal van de Minions gaan drie Minions op ontdekkingsreis op zoek naar een nieuwe baas. Deze drie Minions raken verzeild in een spannend avontuur waarin ze uitkomen bij ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk: Scarlet Overkill waarna ze hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions. Deze spannende animatiefilm is nu bij de Win Actie Minions op SpeelgoedMagazine.nl te winnen op DVD en Blu-Ray inclusief een schrijfsetje!

Over Minions

Win actie Minions DVDDe Minions werden wereldwijd bekend dankzij de Despicable Me films van Universal Pictures en Illumination Entertainment. En nu hebben ze hun eigen film, Minions. Deze film is vanaf 4 nomber verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Blu-Ray 3D.

Deze film begint bij de dageraad van de tijd waar de Minions zijn ontstaan. Oorspronkelijk waren deze wezens niets meer dan ééncellige organismen, maar door de eeuwen heen evolueerden ze tot hun huidige vorm. De rode draad in dit proces is hun dienstbaarheid aan de meest verschrikkelijke meesters: van T.Rex tot Napoleon. Helaas voor de Minions kwamen ze steeds zonder leider te zitten. Daarom bedenkt Minion Kevin een plan. Samen met Stuart en Bob trekken ze de wijde wereld in, op zoek naar een nieuwe snode baas die ze met alle andere Minions kunnen dienen. Uiteindelijk komen ze terecht bij Scarlet Overkill (Oscar® winnares Sandra Bullock). In een reis om de wereld van Antartica naar New York City tot Londen, waar ze voor hun grootste uitdaging ooit komen te staan: voorkomen dat de Minions voor altijd worden vernietigd…

Win actie Minions

Om kans te maken op de DVD of Blu-ray van de Minions samen met een Minions schrijfsetje moet je ingeschreven worden voor de SpeelgoedMagazine.nl Nieuwsbrief. Geef gelijk aan of je kans wilt maken op de DVD of Blu-ray. Dit kun je hier doen:

[wysija_form id=”5″]

Aan het einde van de win actie Minions worden de winnaars geloot. Ieder nieuwsbrief lid van SpeelgoedMagazine.nl doet mee aan de actie!

Winnaars

De win actie is afgelopen en de winnaars van de Minions DVD en Blu-Ray zijn bekend!

Van harte gefeliciteerd met de prijzen:

– A. Veens (DVD Minions + Schrijfsetje Minions)
– J. van de Kraats (Blu-Ray Minions + Schrijfsetje Minions)

We hebben jullie een e-mail gestuurd, zodat we z.s.m. de prijzen naar jullie kunnen versturen!

Trailer Minions

Screenshot Minions

Screenshot Minions

Screenshot Minions

Screenshot Minions

Screenshot Minions

Actievoorwaarden win actie Minions

Door mee te doen aan deze win actie ga je akkoord met de volgende actievoorwaarden:
– Iedereen kan aan deze win actie meedoen;
– Meerdere deelnames is mogelijk;
– Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd;
– SpeelgoedMagazine.nl zal contact opnemen met de prijswinnaars om de prijzen uit te reiken;
– De gegevens van deelnemers zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt en worden niet verstrekt aan de derde partijen (met uitzondering van het post bezorgende bedrijf met als enig doel om de prijzen op te sturen aan de deelnemers). Winnaars worden met naam bekend gemaakt op SpeelgoedMagazine.nl en de Social Media kanalen van SpeelgoedMagazine.nl;
– De algemene win actie voorwaarden van SpeelgoedMagazine.nl zijn van toepassing;
– Begindatum actie: 2 november 2015. Einddatum actie: 18 november 2015.

Dit vind je misschien ook leuk...