Recensie Kurio Telekids TAB2

Naam: Kurio Tab 2
Producent: Kurio Benelux
Adviesverkoopprijs: €119,-
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Cool voor kinderen, vertrouwd voor ouders.
Klopt dit? Zeker weten, een gave tablet voor de kids met een speciaal internetfilter en dus vertrouwd voor de ouders.

Recensie Kurio Telekids TAB2

Recensie Kurio Tab 2Kinderen vinden tablets cool en spelen daarom graag met de dure spullen van papa en mama. Maar erg veilig is dit niet… het internet staat namelijk vol met zaken waar jij je kind niet aan bloot wilt stellen. En natuurlijk wil je ze ook niet te lang met een tablet laten spelen, omdat buiten spelen ook goed is voor jonge kinderen. De Kurio Telekids TAB2 is daarom de perfecte oplossing dankzij het speciale internetfilter en de in te stellen tijdslimieten.

Over Kurio Telekids TAB2

De Kurio Telekids TAB2 draait op het Android systeem en is een zeer complete en veilige tablet. Deze tablet bevat al dertig leuke en educatieve apps, welke zijn voor geïnstalleerd. Met de Kurio Telekids TAB2 kunnen kinderen spelletjes spelen, video’s kijken en internetten op een veilige manier.
Recensie Kurio Tab 2In de speciale ouderomgeving kunnen ouders namelijk instellen wat hun kind wel en niet kan. Zo kunnen er op de verschillende gebruikersprofielen voor je kind(eren) ingesteld worden wat ze wel of niet mogen. Je kunt hier het Kurio Genius Internetfiltersysteem instellen, wat één van ’s werelds meest geavanceerde internetfiltersystemen is. Met dit systeem kunnen kinderen veilig de digitale wereld betreden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze vreemde dingen tegen komen. Het Kurio Genius Internetfiltersysteem controleert dagelijks 450+ miljoen websites op ongeschikte inhoud.
Ook kun je bepalen welke apps toegankelijk zijn en kun je een tijdlimiet instellen, zodat je kind niet te lang met zijn of haar tablet bezig is.

Verder is de Kurio Telekids TAB2 voorzien van de Kurio Motion functionaliteit. Hiermee kunnen games gespeeld worden voor de camera van de tablet. De bewegingen die gemaakt worden, vormen de besturing van de game. Er zijn 10 games voor 1 speler, en op de Kurio Tab 2 staan ook acht games voor 2 spelers.

Conclusie recensie Kurio Telekids TAB2

De Kurio Telekids TAB2 is een zeer complete tablet en wordt geleverd met een stevige beschermhoes die bestand is tegen een stootje. De tablet draait op Android, wat betekent dat het voor veel mensen herkenbaar is en dus makkelijk hanteerbaar.
Het feit dat je middels een ouderprofiel tot maar liefst acht onafhankelijk kinderprofielen in kunt stellen geeft je een geruststellende gedachte. Je kunt van hier uit zelf de restricties voor je kind bepalen. Hoe lang mogen ze erop? Welke apps en welke websites zijn toegankelijk? Het Kurio Genius Internetfiltersysteem werkt erg goed en wordt dagelijks uitgebreid zodat je niet bang hoeft te zijn dat je kind iets vreemds tegenkomt op het internet.

Ben je op zoek naar een volwassen tablet voor je kind, maar wil je wel de controle houden over wat hij of zij tegenkomt op het internet? Dan is de Kurio Telekids TAB2 een absolute aanrader. De recensie Kurio Telekids TAB2 wordt door ons daarom gewaardeerd met een zeer verdiende 9 als rapportcijfer.

Waardering recensie Kurio Telekids TAB2 door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 3.7]

Dit vind je misschien ook leuk...