MXGP2 vanaf 31 maart beschikbaar

MXGP2 PC versieDe nieuwe officiële simulatie van het MXGP kampioenschap is vanaf eind maart verkrijgbaar. MXGP2 is vanaf 31 maart beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. MXGP2 is de officiële motorcross videogame.

Over MXGP2

Met MXGP2 beleef je vanuit je eigen kamer de meest prestigieuze motorcross raceklasse ter wereld zelf. Gameontwikkelaar en uitgever Milestone kondigt met veel trots de lancering van de nieuwste game uit de officiële MXGP serie aan. Deze nieuwe videogame uit de MXGP serie is vanaf 31 maart beschikbaar voor Sony PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

MXGP2 ScreenshotIn MXGP2 kun je jouw vaardigheden laten zien op de achttien officiële MX-circuits. Deze 100% next-gen motorcross simulatie game zorgt voor veel mooie momenten. In deze nieuwe MXGP variant vind je ook zeven gloednieuwe tracks, van gigantische Amerikaanse stadions tot de legendarische circuits in de ‘Motorcross of Nations’. Zorg voor de optimale balans van je motor tijdens het racen en pak de voorsprong op een dynamisch vervormbaar terrein. Neem deel aan de online races waarin plaats voor maximaal zestien rijders en beleef de hoogtepunten van het afgelopen seizoen in het nieuwste speltype ‘Real Events’. Verder kun je de onderdelen van je motor en items van de kleding van je rijder aanpassen.

De belangrijkste nieuwe features in de game MXGP2 zijn:

– Zeven nieuwe tracks: Motocross of Nations, Glen Helen, Stadionraces etc.;
– Volledige aanpassing van de mechaniek van de motor en het uiterlijk;
– Nieuw speltype: 2015 Real Events.

Verkrijgbaarheid

Zoals al eerder gemeld is MXGP2 vanaf 31 maart verkrijgbaar voor de Sony PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. De adviesverkoopprijs is €59,95 voor Xbox One en PlayStation 4. Voor Windows PC ligt de adviesverkoopprijs op €39,95. Dit nieuwe spel is bij veel webshops als pre-order al te bestellen. Zo ben je er van verzekerd dat je het spel zo snel mogelijk na de release in huis hebt om te spelen.

MXGP2 Screenshot 2

Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...