Het Peaky Blinders bordspel komt eraan!

Het PeakyBlinders bordspel

Goed nieuws voor de fans van de populaire Netflix serie Peaky Blinders: het Peaky Blinders bordspel komt eraan! Just Games heeft de wereldwijde rechten voor het bordspel weten te bemachtigen en gaat hiervoor samenwerking met Endemol Shine Group. Het spel van Peaky Blinders staat gepland om in oktober 2019 verkrijgbaar te zijn.

Over het Peaky Blinders bordspel

In het bordspel van de Peaky Blinders treedt je in de voetsporen van de beruchte familie Shelby. Je reist terug naar de jaren twintig van Birmingham, vlak na de Eerste Wereldoorlog. Je speelt in dit spel je eigen rol in de oorlog van de Peaky Blinders. Verhoog je charisma, kracht en intelligentie om je vijanden te verslaan en missies te volbrengen. Alleen lukt dit niet: je hebt een netwerk van vrienden en vijanden nodig, je moet investeren je grootste concurrent uitdagen om te winnen.

“Een Peaky Blinders bordspel past perfect binnen ons games-portfolio van kwalitatief hoogstaande spellen, veelal gebaseerd op succesvolle (tv) licenties. Het verkrijgen van de wereldwijde licentierechten van het Peaky Blinders bordspel is een logische volgende stap in onze strategie om meer internationale spellen te ontwikkelen die gelanceerd kunnen worden in meerdere landen. We hebben een unieke gameplay ontwikkeld die iedere spelliefhebber en fan van de serie zal vermaken,” aldus Geert Kruijswijk, Director Business Development en Partnerships Just Media Group.

Just Games lanceert het Peaky Blinders bordspel tijdens Distoy in Londen, dat plaatsvindt van 28 t/m 31 mei 2019.  

Dit vind je misschien ook leuk...