Donkey Kong Country Tropical Freeze Release

Donkey Kong Country Tropical FreezeNintendo brengt het ene spel na het andere uit. Melden wij gisteren dat Nintendo met een nieuw deel van Professor Layton komt voor de 3DS, kondigt Nintendo vandaag al weer aan dat er een nieuw spel komt met Donkey Kong in de hoofdrol. De Donkey Kong Country Tropical Freeze release zal 21 februari 2014 zijn en wordt alleen uitgebracht voor Wii U.

Over Donkey Kong Country Tropical Freeze

Dit nieuwe Donkey Kong spel is een platform spel dat je alleen kunt spelen of met z’n tweeën. De tweede speler kan dan kiezen om te spelen met Diddy Kong, Dixie Kong of Cranky Kong.
Het verhaal rondom dit spel verteld dat het eiland van de familie Kong is overvallen door de Snowmads die het hele eiland hebben veranderd in een bevroren eiland.

Donkey Kong moet zich nu via zes eilanden een weg terug banen om de indringers weg te jagen en zo de bananenvoorraad veilig te stellen. Ieder eiland heeft een eigen thema en bevat verschillende levels. Net als in vorige delen uit de Donkey Kong Country spellen, kun je ook dit keer weer een partner op de rug meenemen waardoor je extra skills krijgt. Diddy Kong heeft een Peanut Gun waarmee je kunt schieten en een jet om mee te zweven. Dixie Kong heeft een Gumball Gun en kan haar blonde lokken draaien om een stukje te kunnen zweven. Nieuw is Cranky Kong die een wandelstok als wapen heeft.

Voor een voorproefje op dit nieuwe Donkey Kong spel kun je deze trailer van Nintendo bekijken:

Donkey Kong Country Tropical Freeze wordt uitgebracht door Nintendo en is volgens de PEGI classificatie geschikt bevonden voor spelers vanaf 3 jaar. Sluit je Nintendo Wii U aan op een HD tv voor een optimale weergave van de kleurrijke HD beelden.

Dit vind je misschien ook leuk...