Mario Party Island Tour

Mario Party Island TourVanaf vandaag is het nieuwste deel uit de populaire Mario Party-serie verkrijgbaar in Nederland en België en heet Mario Party Island Tour. In dit deel beleven Mario en zijn vrienden een feest in de wolken. In dit nieuwe deel vind je onder andere zeven nieuwe spelborden, zo’n tachtig leuke minigames en verschillende spelvarianten.

Over Mario Party Island Tour

In deze nieuwste versie van Mario Party kun je zoals gebruikelijk spelen met één van de bekende Nintendo karakters. Je kunt kiezen uit Mario, Luigi, Yoshi, Peach en Toad. Samen met één van deze personages speel je op de zeven spelborden, die elk een eigen thema bevatten met hun eigen doelstellingen en eigen speelstijlen.

In sommige spellen is het nodig om risico te nemen zoals het spel op de Banzai Bill berg waar je als eerste de finish moet bereiken en ondertussen gehinderd wordt door de Banzai Bills. In Raketrace moet je allerlei boosters vinden om je raket op te voeren en daardoor zo snel mogelijk de finish te bereiken.

Op ieder spelbord zit een systeem met speciale kaarten en/of dobbelstenen welke je in de diverse spellen kunt winnen. Verder is het mogelijk om een moeilijkheidsgraad in te stellen. Ben je nog niet zo goed, dan kun je starten als een beginner.

In de nieuwe minigames worden de unieke functies van het Nintendo 3DS systeem zoveel mogelijk benut op leuke manieren. Zo moet je in sommige spellen de microfoon gebruiken of de bewegingsbesturing van het systeem gebruiken. Ook zijn er AR games waarmee je een aantal spellen met augmented reality kunt spelen.

Mario Party Island Tour is met maximaal vier spelers te spelen. Iedere speler dient hiervoor wel op een Nintendo 3DS te spelen. Via de Download Play van Nintendo kunnen de vier spelers samenspelen met slechts één Game Card. Mario Party Island Tour is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is beschikbaar in diverse talen waaronder Nederlands en Engels.

Dit vind je misschien ook leuk...