Tweet Beats

Vanaf september 2018 kan iedereen muzikaal zijn met de gloednieuwe Tweet Beats. Tweet Beats zijn bijzondere vogeltjes en hebben ieder hun eigen stijl en geluid. De Tweet Beats toveren iedereen om tot een ware maestro! Wie wordt jouw favoriete Tweet Beat?

Tweet Beats - Maak je eigen muziek

Over Tweet Beats

Tweet Beats BoomEr zijn twintig verschillende vrolijke vogeltjes die met elkaar gecombineerd kunnen worden voor een eindeloze symfonie. Plaats de kleurrijke en muzikale vogeltjes op één van de takken in de boom en ze beginnen direct met het maken van muziek. Ieder vogeltje zingt zoals het is gebekt en de kleurrijke Tweet Beats natuurlijk ook.

Ieder vogeltje heeft zijn eigen geluid voor elke tak: melodie, bas, zang of drum. Door te eindeloos te combineren kun je steeds weer nieuwe nummers maken.

De Tweet-Beats zijn geschikt voor ieder kind: of ze nu muzikaal zijn aangelegd, ervaring hebben met het maken van muziek of helemaal niet. De schitterende vogeltjes maken de geluiden, de kinderen hoeven alleen maar een combinatie te maken welke ze mooi vinden klinken.

Met deze muzikale vogeltjes leren kinderen naar muziek te luisteren én te maken. Ze worden uitgedaagd om met de vogels steeds weer nieuwe nummers te maken. En met de twintig verschillende Tweet-Beats-vogeltjes is urenlang speelplezier gegarandeerd.

Verkrijgbaarheid Tweet Beats

De muzikale vogeltjes zijn verkrijgbaar in een basisset die bestaat uit een boom en vier vogels: Strandbal Bobbie, Jenny, Binky en MC Jay. Daarnaast zullen er los andere muzikale vogeltjes verkrijgbaar zijn. Later dit jaar kun je de collectie uitbreiden met C.H.I.P, Diva, Pingy en Beaty.

Geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar. Adviesverkoopprijs is €39,00. Verkrijgbaar vanaf september 2018.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...