Boek André Kuipers – Hoe word je een astronaut?

Hoe word je een astronaut?Op 5 september 2018 brengt André Kuipers het vijfde kinderboekje van de reeks André het Astronautje uit: ‘Hoe word je een astronaut?’. In dit leerzame boek voor kinderen van vier jaar en ouder krijgen André en Astromuis bezoek van neefje Max en nichtje Mia die beiden graag willen weten hoe je een goede astronaut wordt. Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? André neemt ze in dit verhaal mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim!

Lancering boek ‘Hoe word je een astronaut’ van André Kuipers?

Dit nieuwe boek van André Kuipers uit de reeks André het Astronautje wordt op 5 september om 14:00 uur uitgebracht in Boekhandel Scheltema in Amsterdam en kinderen zijn hierbij van harte welkom! Er zijn zelfs prijzen te winnen. Hoe? Doe mee aan de tekenwedstrijd en teken hoe jij jezelf in de ruimte ziet als astronaut. Op de website van Boekhandel Scheltema lees je hier meer over. En niemand minder dan André Kuipers maakt de winnaars bekend!

Naast het bekend maken van de winnaars van de tekenwedstrijd, geeft André Kuipers ook een speciale cursus ‘Hoe word ik een astronaut?’, geeft hij antwoord op vragen over de ruimte, de planeten en het leven als astronaut. En heel belangrijk: de verschijning van het nieuwste boek ‘Hoe word je een astronaut?’ wordt gevierd!

Ga jij ook naar de lancering van het boek van André Kuipers ‘Hoe word je een astronaut’ bij Boekhandel Scheltema in Amsterdam?

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...