VTech Little Love Dieren Knuffelpop

VTech Little Love Dieren KnuffelpopDe VTech Little Love Dieren Knuffelpop is liefde op het eerste gezicht en zorgt voor een jarenlange vriendschap! Deze knuffelpop is een favoriet die met je kind meegroeit en waaraan je altijd met een glimlach om je mond zult terugdenken. De VTech Little Love Dieren Knuffelpop is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar.

Over VTech Little Love Dieren Knuffelpop

De VTech Little Love Dieren Knuffelpop is een schatje en heeft een voorkomen als een ijsbeertje, een baby giraf of een lief konijntje en doet je smelten. De Little Love Dieren Knuffelpop heeft een innemende persoonlijkheid.

VTech Little Love Dieren KnuffelpopDeze knuffelpop van houdt van verkleedpartijtjes en kan nog meer. De VTech Little Love Dieren Knuffelpop heeft interactieve kwaliteiten. Hierdoor bouwt ze een stevige band op met je kind (één tot zes jaar) door gewoon samen te spelen. Het stimuleert de ontwikkeling van een kind om slimmer, vaardiger, creatiever en socialer te worden. Met deze knuffelpop maakt je kind spelenderwijs kennis met cijfers, tellen, dieren en lichaamsdelen. Het rollenspel tussen de pop en jouw kind is prachtig om te zien.

De Little Love Dieren Knuffelpop is het volgende topproduct uit de fabriek van VTech. Dit merk is expert in het ontwikkelen van prikkelend speelgoed, speelgoed waarmee kinderen spelenderwijs zich ontwikkelen en hun vaardigheden verbeteren. De Little Love Dieren Knuffelpop is absoluut geavanceerd en kan liedjes zingen, zinnetjes spreken, geluiden maken en vragen stellen. Dit gebeurt wanneer je haar buikje of hart aanraakt. Door een echte connectie dus: oorzaak en gevolg, geven en nemen! De allernieuwste techniek zorgt ervoor dat met deze pop spelen en leren elkaar op een logische manier versterken.

Verkrijgbaarheid VTech Little Love Dieren Knuffelpop

De VTech Little Love Dieren Knuffelpop is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar bij de verschillende speelgoedwinkels en speelgoed webwinkels. De adviesverkoopprijs van de Little Love Dieren Knuffelpop is €17,95. Wordt de Little Love Dieren Knuffelpop de BFF van jouw kind?

Dit vind je misschien ook leuk...