Favoriete Game Console 2015

Favoriete Game Console 2015Vorige maand hebben wij een mini-enquête online gezet om erachter te komen wat de favoriete game console in Nederland en België is. Gaat de voorkeur uit naar een portable device, een eigen bouw PC of niet? Drie en een halve week later en ruim vijfhonderd stemmen verder, maken wij bekend wat de Favoriete Game Console 2015 is onder de SpeelgoedMagazine.nl lezers!

Uitslag Favoriete Game Console 2015

De geselecteerde game consoles waar op gestemd kon worden voor deze verkiezing waren: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PS Vita, Nintendo Wii, Nintendo 2DS, PC, Nintendo Wii U en de Nintendo 3DS (XL). Dit zijn de meest verkochte game consoles van de afgelopen jaren en hiervoor worden de meeste games verkocht.

Ieder merk heeft zijn / haar eigen fans om verschillende redenen, uiteenlopend van brand loyalty, game play tot beschikbare games. Uiteindelijk was het aan de lezer van SpeelgoedMagazine.nl, afkomstig uit Nederland en België, om een winnaar aan te wijzen. Wat is de favoriete game console 2015?

De winnaar Favoriete Game Console 2015 is:
1. PlayStation4
2. Nintendo 3DS (XL)
3. Nintendo Wii U

De meest Favoriete Game Console 2015 (en de andere) koop je hier: Game Consoles

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...