Vrouwen in FIFA16

Vrouwen in FIFA16Het gerucht is waar! In FIFA16 kun je voor het eerst in de FIFA serie spelen met nationale dames elftallen tegen andere nationale dames elftallen. In totaal kun je kiezen uit twaalf dames elftallen. FIFA16 wordt in september 2015 verwacht.

Over Vrouwen in FIFA16

Wil je met vrouwen in FIFA16 spelen? Je kunt kiezen uit twaalf nationale dames elftallen en hiermee deelnemen aan Wedstrijddag, een offline toernooi, een online seizoenen beker en online vriendschappelijke wedstrijden. Wanneer je speelt met een nationaal dames elftal, kun je enkel tegen andere nationale dames elftallen spelen.

Vrouwen in FIFA16

De volgende nationale dames elftallen zullen beschikbaar zijn in FIFA16:
Duitsland, VS, Frankrijk, Zweden, Engeland, Brazilië, Canada, Australië, Spanje, China, Italië en Mexico.

Helaas voor de Nederlandse fans, is het Nederlands dames elftal nog niet beschikbaar. Hopelijk spelen de Nederlandse voetbalsters deze zomer een uitstekend wereldkampioenschap en is het Nederlandse dames elftal aanwezig in FIFA17.
De bewegingen van de voetbalsters zijn anders dan van de voetballers. In FIFA16 wordt het zo realistisch mogelijk weergegeven. De spelers van de nationale dameselftallen zijn gescand en nagemaakt voor FIFA16. Dankzij de levensechte hoofdscans lijken de speelsters echt en de renbewegingen, gezichtsuitdrukkingen en haaranimaties maken het plaatje compleet.

De game met de vrouwen in FIFA16 wordt september 2015 verwacht.

Zie hier de trailer van EA Games over FIFA16:

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...