Nieuwe VTech Vrolijke Vriendjes

Nieuwe VTech Vrolijke VriendjesEr komt een magische twist voor de VTech Vrolijke Vriendjes. Dit voorjaar krijgen de Vrolijke Vriendjes van VTech er nieuwe speelkameraadjes bij. De Vrolijke Vriendjes, Speelgoed van het Jaar 2015, trekken de magische wereld in!

Over Nieuwe VTech Vrolijke Vriendjes

Nieuwe VTech Vrolijke VriendjesDe VTech Vrolijke Vriendjes krijgen zes nieuwe vriendjes waarmee de succesvolle educatieve speellijn van VTech een magische twist krijgt. Met deze nieuwe vrienden ga je op avontuur in de wereld van feeën, ridders, prinsen en prinsessen. Dit voorjaar verwelkomen de VTech Vrolijke Vriendjes de volgende nieuwe karakters: Prinses Paula, Fenna Fee, Remco Ridder, Bart Boogschutter, Prinses Penny & Eenhoorn en Prins Pieter & Paard.

Het leuke aan deze nieuwe VTech Vrolijke Vriendjes collectie, is dat alle elementen compatible zijn met de serie Vrolijke Vriendjes. De Magic Points op al reeds eerder uitgebrachte vervoersmiddelen en in huizen brengen de karakters tot leven. Met gesproken zinnetjes komen ze te leven zodat je kind van de speelse magie en eindeloze verhalen kan gaan genieten. Met deze serie van VTech ontwikkelen jonge kinderen veel vaardigheden: taalontwikkeling, motorische ontwikkeling en het leggen van verbanden tussen oorzaak en gevolg.

De Vrolijke Vriendjes staan verder voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze gaan jaren mee en kunnen dus later worden doorgegeven aan jongere broertjes en zusjes.

Verkrijgbaarheid nieuwe VTech Vrolijke Vriendjes

Nieuwe VTech Vrolijke VriendjesVanaf dit voorjaar zijn deze zes nieuwe VTech Vrolijke Vriendjes verkrijgbaar bij de verschillende, traditionele speelgoedwinkels en bij diverse online web winkels welke in speelgoed zijn gespecialiseerd. Blijf de nieuwsbrieven van je favoriete winkel daarom goed in de gaten houden voor meer nieuws hierover. De nieuwe VTech Vrolijke Vriendjes worden los verkocht en hebben een adviesverkoopprijs van 9,95 Euro. Deze nieuwe sprookjeswereld kan dus langzaam groeien.

Met de nieuwe VTech Vrolijke Vriendjes belandt je kind in de sprookjeswereld van feeën, ridders, prinsen en prinsessen. Ook leuk om te weten: later dit jaar zal VTech met nog meer magisch nieuws komen! Maar dat mochten we eigenlijk nog niet vertellen.

Dit vind je misschien ook leuk...