Recensie Robo SpongeBob

Product: Robo SpongeBob
Producent: Goliath
Adviesverkoopprijs: €14,99
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Beleef een spannend onderwateravontuur met Robo SpongeBob! Zie hoe hij in het water vanzelf tot leven komt en rondzwemt in zijn onderwaterwereld. Spongebob vindt het heerlijk om de omgeving te verkennen met zijn kwallenvriendjes en in zijn ananashuisje uit te rusten. Spongebob kan in het water duiken en op vier manieren zwemmen, net zoals in de nieuwe SpongeBob film: Spons op het droge!
Klopt dit? Robo SpongeBob zwemt inderdaad op vier manieren, de film kennen wij niet.

Recensie Robo SpongeBob

Recensie Robo SpongeBobSpongeBob, wie kent dit populaire tekenfilmfiguur niet? Goliath speelt hier op in door na de populaire Robo Fish, Robo Mermaids en Robo Turtles nu de SpongeBob versie hiervan uit te brengen: Robo SpongeBob!

Over Robo SpongeBob

Robo SpongeBob is een echte onderwaterheld. Robo SpongeBob werkt op twee LR44 batterijen die worden meegeleverd (pluspunt!). Wanneer je Robo SpongeBob in het water legt kan hij zowel zwemmen als dansen. Om Robo Spongebob te laten zwemmen, moet je hem met de armen naar beneden in het water plaatsen. Wil je hem laten dansen? Doe dan bijvoorbeeld zijn linkerhand omhoog en de rechterhand omlaag en zet hem in het water. Wanneer je zijn rechterhand omhoog doet en zijn linkerhand naar beneden, danst hij in de andere richting.
Wanneer je allebei de armen van SpongeBob naar achteren plaatst, beweegt hij vooruit in het water. Wil je hem naar achteren laten zwemmen? Zet dan allebei z’n armen naar voren.
Robo SpongeBob kan dansen, achteruit drijven, omhoog zwemmen en vooruit drijven.

Recensie Robo SpongeBobNa vier minuten zwemmen en/of dansen schakelt SpongeBob vanzelf uit om de batterij te sparen. Wil je hem weer laten bewegen? Haal SpongeBob dan ongeveer vijf lange seconden uit het water, schud hem droog en plaats hem weer in het water.

Robo SpongeBob is los verkrijgbaar voor €14,99 en als set voor €34,99. De set bestaat uit een Robo SpongeBob, een aquarium, twee roze kwallen en het ananashuisje van Spongebob.

Conclusie Recensie Robo SpongeBob

Robo SpongeBob is leuk. Hij is gemaakt van stevig plastic én wordt geleverd met batterijen zodat je kind er direct mee kan spelen! Het is fijn dat deze robot na vier minuten automatisch uitschakelt. Op deze manier loopt de batterij niet leeg wanneer je vergeet om hem uit te zetten.

Robo SpongeBob is een kleine robot SpongeBob. Ondanks de hoge prijs is dat het meer dan waard voor de echte SpongeBob fan. Robo SpongeBob kan op verschillende manieren in het water bewegen, is van degelijke kwaliteit en is vanzelfsprekend waterproof.

Robo SpongeBob stimuleert de ontwikkeling van de fantasie en de fijne motoriek. De recensie Robo SpongeBob wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende negen als rapportcijfer.

Waardering Recensie Robo SpongeBob door redactie SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...