Recensie Robo Fish Deep Sea

Gegevens Recensie Robo Fish Deep Sea:

Product: Robo Fish Deep Sea
Producent: Goliath
Adviesverkoopprijs: €14,99 (per vis)
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Goliath is de diepzee ingedoken en komt met nieuwe Robo Fish Deep Sea. Door de ingebouwde sensor gaan ze vanzelf zwemmen zodra je ze in het water legt. De geavanceerde techniek zorgt ervoor deze vissen zich heel realistisch in vijf richtingen kunnen bewegen. Deze nieuwe Robo Fish zijn nog levensechter!
Klopt dit? Ze zijn zo leuk…!

Recensie Robo Fish Deep Sea

Recensie Robo Fish Deep SeaDe nieuwe Robo Fish van Goliath zijn diepzee vissen. Deze nieuwe collectie bestaat uit twee duivelse hengelvisjes met lichtjes en twee schattige wimpelvisjes. Van Goliath ontvingen wij de groene Glow in the Dark hengelvis en de roze wimpelvis om te testen.

Over Robo Fish Deep Sea

De Robo Fish Deep Sea worden geleverd inclusief twee LR44 batterijen (plus!) zodat je kind direct met deze vissen kan spelen. Deze collectie vissen zwemmen dankzij de verbeterde Recensie Robo Fish Deep Seatechniek nog realistischer dan de voorgangers van deze serie. Ze bewegen zich heel realistisch in vijf richtingen. De visjes zwemmen zodra je ze in het water legt en na ongeveer een minuut schakelen ze zich vanzelf weer uit. Door op het raam van de kom te kloppen worden de visjes weer geactiveerd en gaan ze weer zwemmen.

De Hengelvis is een Glow in the Dark Robo Fish dankzij het LED lampje dat gaat branden tijdens het zwemmen.

Conclusie Recensie Robo Fish Deep Sea

Recensie Robo Fish Deep SeaWij blijven de robot dieren van Goliath leuk vinden en kunnen er uren naar kijken. De visjes zwemmen steeds realistischer en schakelen zichzelf na een tijdje uit zodat de batterij niet snel opgaat wanneer je de vis vergeet uit te zetten. Het is fijn dat ze gemakkelijk weer wakker te maken zijn, door simpel weg zachtjes tegen de kom aan te tikken.

Op de achterkant van de verpakking staat meer informatie over de desbetreffende vis. Zo kom je erachter wat voor persoonlijkheid ze hebben, hoe groot ze worden, wat ze graag doen, waar ze vandaan komen en met wie ze goed samen kunnen.

Leerzaam en leuk dus. De prijs van €14,99 is wat ons betreft wel iets aan de hoge kant, maar voor de kleine liefhebber van dieren zijn de Robo Fish Deep Sea zeker een aanrader. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Robo Fish Deep Sea met een verdiende acht als rapportcijfer.

Waardering recensie Robo Fish Deep Sea door SpeelgoedMagazine.nl: 8/10

Dit vind je misschien ook leuk...