Debuut van Fantasy Forts

Logo Fantasy FortsHet debuut van Fantasy Forts staat voor het moderne hutten bouwen. Met Fantasy Forts kunnen kinderen vanaf vier jaar zelf op een eenvoudige manier hun eigen, persoonlijke wereld bouwen. Sinds afgelopen week zijn deze Nederlandse bouwplaten van Fantasy Forts verkrijgbaar.

Over het debuut van Fantasy Forts

Met de bouwplaten van Fantasy Forts kun je hutten naar eigen fantasie bouwen. Van een piratenfort tot een prinsessenkasteel, Fantasy Forts maakt dit mogelijk. Fantasy Forts bestaat uit zestien bouwplaten gemaakt van stevig karton en voorzien van een houtprint. Deze bouwplaten kun je met klittenband aan elkaar en aan andere objecten in huis vast maken. Op deze manier kun je steeds weer verschillende hutten bouwen in huis.

Debuut van Fantasy FortsFantasy Forts is een idee van de 43-jarige Nederlander Marco van den Berg uit Terwolde. Twee jaar geleden kwam hij op dit fantastische idee: ‘Mijn kinderen waren een hut aan het bouwen in de tuin, met planken, lakens en wasknijpers. Dat lukt altijd maar matig dus hielp ik ze. Zo kwam ik op het oorspronkelijke idee om lakens op te spannen op vierkante frames die aan elkaar te bevestigen zijn. Dat bleek erg kostbaar en daarom ben ik in september 2015 geswitched naar karton.’

Dit honderd procent Nederlandse product is gemaakt van stevig karton en wordt duurzaam geproduceerd. Dit product is tevens volledig recyclebaar!

Afgelopen januari was het zover en werd het product Fantasy Forts gepresenteerd op de Spielwarenmesse in Nürnberg (Duitsland). Het debuut van Fantasy Forts op deze grote Europese Speelgoedbeurs was direct een groot succes. Ondanks het feit dat er superveel aanbieders zijn, is er volgens Marco van den Berg geen soortgelijk product op de markt. De belangstelling nam hierdoor erg snel toe wat onder andere resulteerde in verkoop van het product aan Singapore en interesse vanuit de Verenigde Staten.

Verkrijgbaarheid Fantasy Forts

Sinds het debuut van Fantasy Forts vorige week is dit schitterende product nu al verkrijgbaar bij onder andere bol.com en trendyspeelgoed.nl.

Van Fantasy Forts krijgen wij een exemplaar opgestuurd voor een producttest door het testpanel van SpeelgoedMagazine.nl. De recensie met daarin onze ervaringen volgen spoedig!

Debuut van Fantasy Forts

Dit vind je misschien ook leuk...