BanBao Europe groeit

BanBao Europe groeitBanBao Europe groeit! De producent van educatieve bouwblokjes voor kinderen heeft in minder dan zeven uur middels crowdfunding €350.000,- opgehaald. Met dit bedrag wil het Nederlandse bedrijf met Chinese roots verdere internationale groei en ontwikkeling financieren.

Over BanBao Europe groeit

Het Nederlandse bedrijf BanBao Europe maakt wereldwijd een gigantische groei door met de verkoop van de educatieve bouwblokjes voor kinderen van drie tot en met twaalf jaar. BanBao Europe is zeven jaar geleden opgericht en vanuit Nederland wordt alles rondom BanBao gecoördineerd: van ontwikkeling tot wereldwijde expansie. In het marktsegment van bouwblokjes voor kinderen is BanBao inmiddels één van de toonaangevende spelers.

Banbao en Tim CoronelDe BanBao blokjes worden in China geproduceerd, de productontwikkeling vindt echter plaats in Nederland. Inmiddels kent het ruime assortiment van BanBao zo’n 160 verschillende thema’s. Waar BanBao Europe zich bij de start voornamelijk presenteerde als een goedkope concurrent van de bekendere merken, ligt het accent nu zeer sterk op kwaliteit en educatie. Volgens BanBao Europe eigenaar Steven van Bommel gaat het in deze markt om kwaliteit en dat is één van de redenen dat BanBao Europe groeit.

BanBao Europe groeit en op basis van al geplaatste orders en de hierbij horende forecast verwacht BanBao Europe voor de komende jaren een jaarlijkse groei van 25 tot 30%. Om deze groei te kunnen bewerkstelligen is het essentieel om de voorraad in het Nederlandse distributiecentrum te verhogen. Dankzij de crowdfunding wordt dit mogelijk gemaakt. Verder wordt er een extra investering gedaan in de online marketingactiviteiten van het bedrijf, om het merk bekender te maken en het imago te versterken.

Verkrijgbaarheid BanBao producten

De bouwblokjes van BanBao zijn verkrijgbaar bij grote nationale en internationale speelgoedketens zoals Bart Smit, Intertoys en Toys XL. Verder zijn de BanBao producten geregeld verkrijgbaar bij ketens van Wallmart, Action en Lidl. Op korte termijn zal BanBao ook verkrijgbaar zijn bij de Amerikaanse speelgoedketen Toys R Us.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...