LEGO Ninjago Shadow of Ronin

LEGO Ninjago Shadow of RoninVanaf vandaag is de videogame LEGO Ninjago Shadow of Ronin verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS en de Sony PlayStation Vita. In dit spel van Warner Bros Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group moet je de wereld van Ninjago beschermen tegen Ronin en zijn Dark Samurai leger.

Over LEGO Ninjago Shadow of Ronin

LEGO Ninjago Shadow of RoninMet het spel LEGO Ninjago Shadow of Ronin wordt het ongelooflijke verhaal en de wereld van de LEGO Ninjago Masters of Spinjitzu TV serie tot leven gebracht. Deze game is volgens Tom Stone, Managing Director van TT Games, het meest uitgebreide handheld avontuur in de wereld van Ninjago. Dankzij de toevoeging van een dynamisch nieuwe schurk als Ronin, gecombineerd met bekende vijanden, kunnen de fans beginnen aan een fantastische en spannende nieuwe reis.

Ronin is samen met zijn duistere Samoerai leger op een missie om het geheugen van de Ninja’s te stelen. Dit willen ze doen met behulp van een oud en krachtig wapen: Obsidian Glaive. Je strijdt in dit spel tegen de vijanden en ondertussen verken je een mysterieus nieuw eiland. Ook kom je iconische locaties tegen uit de tv-serie, zoals de Ice Temple, de Toxic Bogs, Chen’s Island en het bergdorpje Spinjago. In Spinjago leren de Ninja’s alle technieken van Spinjitzu. Door in dit dorp de Spinjitzu vaardigheden te verbeteren kunnen spelers de unieke kracht van iedere Ninja ontketenen en het opnemen tegen de bad guys en puzzels oplossen. Door de Ninja’s te laten samenwerken kun je de legendarische Tornado of Creation laten ontstaan.

Trailer

Verkrijgbaarheid LEGO Ninjago Shadow of Ronin

LEGO Ninjago Shadow of RoninDit nieuwe spel heeft een PEGI van zeven en is verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS en de Sony PS Vita bij de betere gamewinkels en speelgoedzaken. De adviesverkoopprijs van LEGO Ninjago Shadow of Ronin is €39,99 voor zowel de Nintendo 3DS als de Sony Playstation Vita.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...