Recensie Phlat Ball

Naam: Phlat Ball
Producent: Goliath Games
Adviesprijs: €14,99
Leeftijdscategorie: 5+

Verkooptekst fabrikant: Gooi een discus… vang een bal!
Klopt dit? Als een bus!

Recensie Phlat Ball

Recensie Phlat BallHoe origineel?! Een frisbee die tijdens het gooien transformeert tot een bal. Een geweldig en innovatief product is de Phlat Ball van Goliath Games. Perfect om mee te spelen wanneer het weer heerlijk zonnig buiten is en waar je maar wilt: op straat, op het gras, op het strand of in het water.

Over Phlat Ball

De Phlat Ball is een frisbee en bal tegelijkertijd. Je gooit de Phlat Ball als een frisbee en vangt het als een bal. Wanneer je de Phlat Ball gooit, moet je de onder- en bovenkant stevig tegen elkaar aan drukken zodat je er een discus van maakt. Vervolgens gooi je Phlat Ball als een frisbee naar je medespeler, waarna de discus in de lucht vanzelf openspringt tot een bal.

Recensie Phlat BallWanneer je de Phlat Ball uit de verpakking haalt, zal deze niet direct open schieten tot een bal. Dit doet de Phlat Ball vanzelf wanneer je ermee gaat spelen en het hierdoor opwarmt. Je kunt het opwarmen versnellen door de Phlat Ball vijftien minuten in het zonlicht te leggen of dertig seconden onder warm kraanwater te houden.

De Phlat Ball is verkrijgbaar in de kleuren rood, geel, paars en blauw.
Recensie Phlat Ball

Conclusie recensie Phlat Ball

Recensie Phlat BallDe Phlat Ball is gemaakt van zacht plastic met een speciale coating waardoor je een stevige grip hebt. Hierdoor kun je de Phlat Ball gemakkelijk vangen en snel weer weggooien als een frisbee. Doordat het gemaakt is van zacht plastic, kun je de Phlat Ball niet gebruiken als voetbal. Het is ook beter om er niet mee tegen een muur te gooien.

Doordat je de Phlat Ball plat kunt drukken als een frisbee, kun je het gemakkelijk in een tas stoppen om mee te nemen.

Wat ons betreft is de Phlat Ball hét buitenspeelgoed van dit jaar. Het is origineel, innovatief, sportief, gemaakt van de juiste materialen en zeker goed genoeg om later dit jaar genomineerd te worden voor een SpeelgoedMagazine.nl Award 2015. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Phlat Ball van Goliath Games met een zeer verdiende tien.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...