Nintendo lanceert nieuwe Games

Nintendo lanceert nieuwe gamesNintendo lanceert nieuwe games en komt met nieuws over deze nieuwe games die in de komende periode zullen verschijnen. Dit is goed nieuws voor o.a. fans van Animal Crossing, Mario en Kirby.

Over Nintendo lanceert nieuwe Games

Animal Crossing Happy Home Designer
Komende herfst worden de Animal Crossing fans blij gemaakt met de release van Animal Crossing Happy Home Designer. In deze nieuwe game kunnen de spelers hun vaardigheden als binnenhuisarchitect op de proef stellen. Tegelijkertijd wordt in de herfst een nieuw soort amiibo uitgebracht in de vorm van amiibo-kaarten. De eerste set kaarten is versiert met personages uit Animal Crossing en kan gebruikt worden in de nieuwe Animal Crossing game.

Mario Maker
Nintendo's Super MarioMario fans met een Wii U kunnen vanaf september met Mario Maker zelf Mario-levels maken en deze zelf gemaakte levels vervolgens delen met spelers van over de hele wereld.

Splatoon
Dit schietspel heeft een competitieve Ranked Battle stand waarin de rangen en soorten gevechten van spelers zijn gebaseerd op hoe vaak ze hebben gewonnen in de vier tegen vier multiplayer gevechten. Splatoon wordt op 29 mei exclusief voor de Wii U uitgebracht.

Yoshi’s Woolly World
Op 26 juni wordt Yoshi’s Woolly World gelanceerd, exclusief voor de Wii U. Dit spel bevat naast een uitdagende klassieke spelstand ook een makkelijke stand waarin spelers met een gevleugelde Yoshi kunnen spelen.

BOXBOY
De maker van de Kirby-serie komt met BOXBOY. In dit zwart-witte platformpuzzelspel wordt je uitgedaagd om meer dan 150 uitdagende levels uit te spelen door blokken te vormen en te stapelen. Dit spel is vanaf nu te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS.

Updates voor games

Naast de lancering van nieuwe games, zullen diverse spellen een update krijgen. Zo komen er meer Mii-racepakken in Mario Kart 8 op 23 april. Deze downloadbare update is gratis te downloaden en voegt negen extra amiibo’s toe aan het spel: Wario, PAC-MAN, Olimar, Bowser, Sonic, Toad, Dorpsbewoner, Rosalina en Mega Man. Deze amiibo’s kunnen worden gebruikt om de Mii-personages te hullen in racepakken gebaseerd op de gebruikte personages. Naast deze update komt er ook een 200cc raceklasse naar Mario Kart 8. Deze nieuwe snelheidsklasse is te gebruiken op alle circuits in het spel. Ook deze update is gratis te downloaden.

Naast deze spellen komen er dit jaar nog meer nieuwe games en updates voor reeds bestaande spellen. SpeelgoedMagazine.nl zal hierover berichten zodra er nieuws over is.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...