Recensie Nijntje 4-in-1 Puzzel

Naam: Nijntje 4-in-1 Puzzel
Producent: Ravensburger
Adviesprijs: €9,99
Leeftijdscategorie: 1,5 en ouder

Verkooptekst fabrikant: Oefen met puzzelen met deze prachtige puzzelset van Nijntje. Leg de stukjes op de juiste manier neer en je ziet een fantastische afbeelding van Nijntje!
Klopt dit? Voor de volle 100%.

Recensie Nijntje 4-in-1 Puzzel

Recensie Nijntje 4-in-1 PuzzelEen puzzelset met daarin vier verschillende puzzels van Nijntje in diverse moeilijkheidsgradaties. De meest eenvoudige puzzel bestaat uit twee stukjes, gevolgd door een puzzel met drie stukken, één met vier en één met vijf stukken.

Over Nijntje 4-in-1 Puzzel

Wanneer kleine kinderen de welbekende houten puzzels aardig onder de knie hebben en ze toen zijn aan een nieuwe puzzel uitdaging, is deze puzzel van Nijntje goed om mee te starten. De simpele puzzel uit deze doos, bestaande uit twee puzzelstukken, is perfect om mee te starten en te leren hoe deze puzzels werken. Daarna kan je kind verder gaan met de puzzels die bestaan uit meerdere stukken.

Elke puzzel uit deze puzzel set van Nijntje heeft een leuke prent met daarop een afbeelding van Nijntje: Nijntje die van de glijbaan glijdt, Nijntje op de schommel, Nijntje die aan de ringen zwaait en Nijntje op de wip wap.

Conclusie recensie Nijntje 4-in-1 Puzzel

De Nijntje 4-in-1- Puzzel set is gemaakt van stevige materialen: de doos waar de puzzels in zitten is gemaakt van sterk karton, evenals de puzzels zelf. De puzzels zijn voorzien van vrolijke en herkenbare Nijntje prenten.

Fabrikant Ravensburger geeft op de doos van deze puzzel aan dat deze puzzel set van Nijntje geschikt is voor kinderen vanaf 1,5 jaar. De meeste kinderen kunnen hier dan ook al prima mee spelen. Het ene kind zal iets meer begeleiding nodig hebben bij het in elkaar zetten van de puzzels dan het andere kind. Maar de meeste kinderen zullen hier veel plezier aan beleven.

Een goede puzzel is erg belangrijk in de ontwikkeling van jonge peuters en kleuters: het bevordert immers het logisch nadenken en het vinden van de juiste verbindingen. De puzzels uit de Nijntje 4-in-1 Puzzel set zijn goed en leuk en daarom absoluut het aanraden waard voor jonge peuters. De recensie Nijntje 4-in-1 Puzzel set wordt daarom afgesloten met een verdiende 8,5 als rapportcijfer voor deze puzzels van Nijntje.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 8,5/10

Dit vind je misschien ook leuk...