De Gorgels – Bordspel ‘Het ondergrondse avontuur’

Goed nieuws voor alle fans van Jochems Myjer’s kinderboek de Gorgels: vanaf 1 maart is het bordspel van de Gorgels verkrijgbaar! Just Games en Uitgeverij Leopold brengen samen het bordspel ‘De Gorgels – het ondergrondse avontuur’ uit. In dit familiespel moet je het samen met je Gorgelvriendjes opnemen tegen de gevaarlijke Brutelaar, die een zieke Gorgel probeert te pakken. Door slim samen te werken moet je de Gorgels beschermen tegen de gemene Brutelaar.

Over De Gorgels – Het bordspel

In het bordspel van de Gorgels ligt een Gorgel ziek in bed in zijn hol op het Eiland, terwijl een gevaarlijke Grootbekbrutelaar zich een weg graaft naar de zieke Gorgel. Dit kunnen jij en je vrienden natuurlijk niet zomaar laten gebeuren! Kruip in de huid van Bobba, Belia, de Grijze Gorgel, Gug of een Berggorgel en baan je een weg door de donkere grond om de Gorgel te beschermen. Terwijl je dit doet, moet je goed opletten. De Brutelaar blokkeert namelijk het pad met enorm zware stenen om je te slim af te zijn.

Ben jij klaar voor dit spannende ondergrondse Gorgel avontuur? Hakkelabambam!

Vanaf 1 maart 2019 is het spannende Gorgel bordspel verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs is 14,99 euro. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

De Gorgels Bordspel

Wist je  trouwens dat Jochem Myjer zijn allereerste kinderboek de Gorgels in 2016 schreef en hiermee de prijs van Nederlandse Kinderjury won? De schitterende illustraties zijn overigens van Rick de Haas en afgelopen november van het spannende vervolg ‘De Gorgels en het geheim van de gletsjer’ binnen op op nummer 1 van de CPNB Bestseller Top 60!

Dit vind je misschien ook leuk...