GOULA duurzaam houten speelgoed

GOULA duurzaam houten speelgoedNieuw van Koninklijke Jumbo: GOULA. GOULA is een nieuw houten spellen- en puzzellijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout. GOULA wordt geproduceerd voor kinderen vanaf 1 tot 5 jaar.

Over GOULA duurzaam houten speelgoed

De GOULA houten speelgoed lijn bestaat uit houten spellen en puzzels voorzien van vrolijke kleuren. Deze producten zijn door Koninklijke Jumbo gemaakt voor speelplezier, het verbeteren van de motorische vaardigheden en om het denkvermogen te prikkelen.
GOULA houten speelgoed wordt gemaakt van duurzaam hout in een milieuvriendelijk productieproces. GOULA houten speelgoed is dus verantwoordelijk speelgoed.

GOULA duurzaam houten speelgoed collectie

In de GOULA houten speelgoed collectie vind je verschillende producten waaronder:

GOULA Kalenderklok: met deze kalenderklok leren kinderen vanaf 3 jaar om klok te kijken, de dagen van de week en de maanden van het jaar te herkennen en te gebruiken. Middels vrolijk gekleurde houten knoppen en draaibare wijzers kunnen kinderen aangeven welke dag het is, of de zon schijnt en of dat het regent.

GOULA Bouwstenenset: speciaal voor kinderen van 1 jaar een set met 26 houten onderdelen in hippe kleuren en verschillende vormen waarmee de fantasie én de oog-handcoördinatie worden geprikkeld.

GOULA Boerderij dierenpuzzel: deze houten puzzel is geschikt voor kleintjes vanaf 1 jaar en heeft vier grote stukken. De inlegvakken zijn bekleed met zachte materialen die de huid / vacht van de dieren voorstellen.

GOULA Structuurpuzzel: een houten puzzel met 16 stukjes voor kinderen vanaf 2 jaar vol vormen en kleuren.

GOULA Hengelspel: een houten hengelspel om visjes te vangen met een magnetische hengel. Kinderen vanaf drie jaar stimuleren hier de fijn motorische vaardigheden en het concentratievermogen mee. Ook het wedstrijd element in dit spel zorgt voor veel speelplezier.

GOULA Trein 1, 2, 3: een prachtige houten trein en puzzel in één. De trein is met behulp van een touwtje voort te bewegen. Op de treinwagonnetjes kunnen zes verschillende puzzelstukken geplaatst worden om de oog-handcoördinatie mee te ontwikkelen. De trein is voorzien van leuke kleuren.

Over GOULA van Koninklijke Jumbo

GOULA logoHet houten speelgoed van GOULA bevat onder andere puzzels, spellen en constructiespeelgoed en zijn bedoeld om diverse vaardigheden bij jonge kinderen te ontwikkelen zoals de fijne motoriek, het leggen van verbanden, het herkennen van vormen en kleuren. Doordat de producten worden getest door een testpanel met kinderen, is GOULA houten speelgoed doorontwikkeld tot producten die echt af zijn. GOULA wordt wereldwijd in ruim 50 landen verkocht.

Dit vind je misschien ook leuk...