Win Actie DVD Thomas de Stoomlocomotief en De Grote Wedstrijd

Win Actie DVD Thomas de Stoomlocomotief en De Grote WedstrijdEr is een nieuwe DVD uitgekomen van Thomas de Stoomlocomotief! Thomas de Stoomlocomotief en De Grote Wedstrijd. Ter ere hiervan mogen wij twee DVD’s hiervan weggeven. Wil jij dit winnen? Doe dan mee aan de win actie DVD Thomas de Stoomlocomotief en De Grote Wedstrijd en maak kans!

Over Win Actie DVD Thomas de Stoomlocomotief en De Grote Wedstrijd

In dit nieuwe avontuur van Thomas de Stoomlocomotief racen Thomas en zijn vrienden weer over de rails. De klok tikt voor Thomas, Bertie en Spencer om op tijd bij het kasteel te zijn. Philip laat zien aan Gordon hoe snel hij is, terwijl de langzame Stephen laat zien een redder in nood te zijn. James en Thomas staan tegenover elkaar wanneer het Grote Spel begint in Sodor en Caithlin geeft Emily een onverwachts duwtje.

Wat moet je doen om kans te maken op een DVD van Thomas de Stoomlocomotief?

Om kans te maken op een DVD Thomas de Stoomlocomotief en De Grote Wedstrijd hoef je helemaal niet veel te doen. Meld je aan voor de SpeelgoedMagazine nieuwsbrief en je maakt automatisch kans! Onder alle nieuwsbriefleden van SpeelgoedMagazine worden de twee exemplaren verloot.

[wysija_form id=”2″]

Win Actie DVD Thomas de Stoomlocomotief en De Grote Wedstrijd

UPDATE

En de winnaars van de Win Actie DVD Thomas de Stoomlocomotief en De Grote Wedstrijd zijn:

S. Denissen
Mel vd K

We hebben inmiddels contact met jullie opgenomen via jullie opgegeven email adres en proberen de prijzen z.s.m. op te sturen!

Actievoorwaarden win actie DVD Thomas de Stoomlocomotief en De Grote Wedstrijd

Door mee te doen aan de DVD Thomas de Stoomlocomotief en De Grote Wedstrijd ga je akkoord met de volgende actievoorwaarden:
– Iedereen kan aan deze win actie meedoen;
– Meerdere deelnames is mogelijk;
– Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd;
– SpeelgoedMagazine.nl zal contact opnemen met de prijswinnaars om de prijzen uit te reiken;
– De gegevens van deelnemers zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt en worden niet verstrekt aan de derde partijen (met uitzondering van het post bezorgende bedrijf met als enig doel om de prijzen op te sturen aan de deelnemers). Winnaars worden met naam bekend gemaakt op SpeelgoedMagazine.nl en de Social Media kanalen van SpeelgoedMagazine.nl;
– De algemene win actie voorwaarden van SpeelgoedMagazine.nl zijn van toepassing;
– Begindatum actie: 18 december 2016. Einddatum actie: 28 december 2016.

Dit vind je misschien ook leuk...