Buurman & Buurman Het Bordspel

Logo Just GamesA je To! Vanaf oktober is Buurman & Buurman Het Bordspel verkrijgbaar in de winkel en is dit leuke stel klaar om een nieuwe klus te klaren! En jij kan ze een handje helpen in de prachtige spel voor twee tot vier spelers vanaf zes jaar. Dit nieuwe spel wordt op de markt gebracht door de bekende spellen fabrikant Just Games. Just Games is bekend van onder andere het Wie is de Mol Bordspel, Expeditie Robinson het Bordspel en Baantjer Plaats Delict.

Over Buurman & Buurman Het Bordspel

Buurman & Buurman Het BordspelIn Buurman & Buurman Het Bordspel moeten de twee vindingrijke buurmannen een hele stapel klussen weten te klaren. Gelukkig zijn Buurman & Buurman handig en enorm creatief… Om de klus goed af te maken, moet je het juiste gereedschap bij elkaar weten te dobbelen. En wanneer je sneller klust dan je tegenstanders, roep je ‘A Je To’ naar ze.

Het doel in dit spel is om zo snel mogelijk veertig punten te verzamelen door zes klusjes te doen of als eerste klaar te zijn met zes klussen. Buurman & Buurman Het Bordspel is niet alleen leuk voor de opper topper onder de klussers, zelfs de klusser met twee linkerhanden kan dit spannende spel winnen.

Buuman & Buurman Het Bordspel speel je met twee tot vier spelers vanaf zes jaar. Een spelletje duurt ongeveer twintig minuten.

Verkrijgbaarheid Buurman & Buurman Het Bordspel

Vanaf oktober is dit nieuwe spel van Just Games verkrijgbaar in de betere (speelgoed) winkel. De adviesverkoopprijs van dit spel is €24,99. Dit nieuwe bordspel waarin Buurman & Buurman de hoofdrol spelen is het derde spel rondom dit iconische duo dat wordt uitgebracht door producent Just Games. Dit jaar werden in deze reeks al eerder het Buurman & Buurman Memospel en de Buurman & Buurman Legpuzzel uitgebracht.

Click to rate this post!
[Total: 36 Average: 3.5]

Dit vind je misschien ook leuk...