University Games Wedstrijd

University Games Wedstrijd University Games is momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuw spel en heeft ter promotie een speciale wedstrijd hiervoor uitgeschreven. Doe mee met deze University Games wedstrijd en bedenk een naam voor dit nieuwe spel via de Facebook actie van University Games.

Over University Games Wedstrijd

University Games WedstrijdDit nieuwe spel van University Games is een spel dat bestaat uit 216 kaarten (90 letterkaarten, 116 themakaarten en 10 bonuskaarten) en een 10 seconden timer. Nadat alle kaarten geschud zijn wordt er één themakaart en één letterkaart in het midden van de tafel gelegd met de tekst naar boven. Vervolgens krijgt iedere speler tien kaarten in de hand. Van de overige kaarten maak je een stapel met de tekst naar beneden, naast de openliggende themakaart en letterkaart.

De jongste speler mag nu beginnen en kijkt naar zijn kaarten, waarna hij of zij mag kiezen uit twee opties. De eerste optie is om een letterkaart te spelen door het woord te roepen dat begint met de letter op de eigen letterkaart. Dit woord moet overeenkomen met het thema van de themakaart welke op de tafel ligt. De andere optie is om een themakaart te spelen en een woord te verzinnen dat begint met de letter van de letterkaart die op de tafel ligt. Hierna is de volgende speler aan de beurt.

Het doel van dit spel is om als eerste al je kaarten weg te spelen.

Voorwaarden University Games Wedstrijd

Meedoen aan deze wedstrijd doe je via de Facebook pagina van University Games. Iedereen mag meedoen, minderjarigen dienen wel voorafgaand aan deelname toestemming van hun ouders of verzorgers te krijgen. Je doet mee aan de wedstrijd door een naam voor het spel in te zenden die gebruikt kan worden voor het spel. De naam moet wel bruikbaar zijn voor meerdere talen, Nederlandse namen zijn dus uitgesloten. Alleen inzendingen via de Facebook pagina van University Games Europe doen mee aan deze wedstrijd. Tot 30 april 2015 kun je mee doen aan deze wedstrijd.

Wat kun je winnen? De winnende inzending wint dit prachtige nieuwe spel waarop de winnende naam staat. Succes!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...