Smart Eggs van Goliath

Smart Eggs van GoliathDeze maand introduceert Goliath Games een nieuw product, Smart Eggs. Smart Eggs van Goliath Games zijn nieuwe uitdagende en kleurrijke breinbrekers. Deze zeer verslavende Smart Eggs zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en moeilijkheidsniveaus en geschikt voor vanaf zes jaar.

Over Smart Eggs van Goliath

Smart Eggs van Goliath GamesDe Smart Eggs van Goliath zien eruit als een ei. Het ei heeft één ingang en één uitgang, zonder onnodige zijpaden en geen doodlopende wegen. De bedoeling is om met het staafje het kleurrijke ei te doorboren. Dit lijkt heel makkelijk, maar het is lastiger dan het lijkt. Een belangrijke tip: geef je fantasie ruim baan en probeer iedere mogelijkheid uit. Speel op je gevoel. Speel alleen, tegen je vrienden of met een tijdslimiet. Dit spel is eenvoudig om te leren, de route door het labyrint in het ei is echter moeilijk om te onthouden.

Deze verslavende breinbreker heeft al diverse internationale prijzen gewonnen en dus zeker de moeite waard om te spelen.

Verkrijgbaarheid Smart Eggs van Goliath

Smart Eggs van Goliath GamesDe Smart Eggs van Goliath zijn vanaf maart verkrijgbaar en hebben een adviesverkoopprijs van €6,99. De volgende Smart Eggs zijn te koop:

Smart Egg Groovy: Met dit ei (level 3) maak je een tijdreis naar de jaren zeventig. Blijf kalm, groove on en los het op!
Smart Egg Hive: Bij dit ei (level 4) moet je niet al te veel nadenken. Laat je handen de groene golven volgen en vind de oplossing.
Smart Egg Jester: De Jester (level 4) is voor de één eng en voor de ander grappig. Hoe dat kan? Dat ligt aan je stemming.
Smart Egg Techno: Dit ei (level 7) moet je rocken, bewegen, drukken, trekken, wringen en schudden om op te lossen.
Smart Egg Lava: Hou je hoofd koel bij dit ei (level 8). Ben jij stressbestendig genoeg om dit ei op te lossen?
Smart Egg Skull: Dit ei (level 9) is voor de hardcore puzzelaar, let’s rock & roll!

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 3.8]

Dit vind je misschien ook leuk...