Recensie Robo Turtle Playset

Naam: Robo Turtle Playset
Producent: Goliath Games
Adviesprijs: €29,99
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Levensechte robotschildpad met levensechte bewegingen: kruipt en zwemt. Door water geactiveerd.
Klopt dit? Absoluut, een levensechte mini robotschildpad.

Recensie Robo Turtle Playset

Recensie Robo Turtle PlaysetAankomende mei (2015) wordt deze supergave robotschildpad door Goliath Games geïntroduceerd en wij mogen deze Robo Turtle nu al testen. De Robo Turtle is los verkrijgbaar (€12,99) of als set (€29,99). Deze recensie gaat over de Robo Turtle Playset.

Over Robo Turtle Playset

De Robo Turtle is een robotschildpad en vormt goed gezelschap voor de reeds bestaande en populaire Robo Fish. Net als een echte schildpad voelt de Robo Turtle zich zowel in het water als op het droge thuis.

Recensie Robo Turtle PlaysetIn de Robo Turtle Playset vind je een Robo Turtle voorzien van batterijen én nog een extra set batterijen(!). Deze schildpad werkt op 2x LR44 batterijen. De schildpad in deze set is groen van kleur, de schildpad die los verkrijgbaar is heeft een bruine kleur. Verder vind je een opblaasbaar aquarium (rond mini-badje) en een rots waar de schildpad vanaf kan klimmen. Het aquarium kun je vullen met water zodat de schildpad erin kan zwemmen.

Wanneer de Robo Turtle in het water komt en zijn sensoren (op het schild) met het water in aanraking komen, begint de Robo Turtle te zwemmen. De vinnen van de robotschildpad bewegen op dat moment zeer natuurlijk, waardoor hij op een echte schildpad lijkt. Ook op het droge kan de Robo Turtle zich voort bewegen. Om de Robo Turtle op het droge te laten kruipen moet je de sensoren op het schild even aanraken.

Conclusie recensie Robo Turtle Playset

Recensie Robo Turtle PlaysetSpeelgoed dat zelf kan bewegen of zelfs zelf kan zwemmen doet het vaak goed bij kinderen uit de leeftijdscategorie van de Robo Turtle. Ook de ouders zullen de Robo Turtle erg leuk vinden. De Robo Turtle is gemaakt van stevig materiaal wat tegen een stootje of valpartij kan. De bewegende vinnen zijn gemaakt van flexibel plastic. Een absoluut pluspunt is dat de producent er een extra set batterijen bij heeft gedaan. Vaak komt het voor dat bij een product dat op batterijen werkt helemaal niets wordt meegeleverd en je de batterijen apart moet aanschaffen.

Het opblaasbare aquarium voelt aan als een mini versie van een opblaasbaar badje voor in de tuin. De rots past perfect in dit aquarium terwijl de Robo Turtle nog voldoende ruimte heeft om te zwemmen.

De Robo Turtle zelf hadden wij vooraf iets groter verwacht en is in onze ogen vrij klein (lengte: 6,5cm). Dit mag de pret echter niet drukken wanneer je de schildpad ziet zwemmen. De schildpad blijft zwemmen totdat je hem uit het water haalt. Op het land kruipt de Robo Turtle helaas niet zo lang. Wanneer je sensoren van de Robo Turtle aanraakt terwijl hij op het droge is, maakt hij zo’n 10 slagen met zijn vinnen. Hij is dus vrij snel klaar met kruipen. Het leukste is daarom om de Robo Turtle vanaf zijn rots het water in te laten kruipen zodat hij kan gaan zwemmen.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Robo Turtle Playset dan ook met een zeer verdiende negen.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 10 Average: 4.2]

Dit vind je misschien ook leuk...