Mortal Kombat Cup

Mortal Kombat CupOp 14 april 2015 brengt Warner Bros Interactive Entertainment Mortal Kombat X uit voor de Sony PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor een ieder die zijn Mortal Kombat skills wilt laten zien, organiseert Warner Bros Interactive Entertainment in samenwerking met IGN, Power Unlimited, Inside Gamer, XGN.nl en Gamersnet de Nederlandse Mortal Kombat X Cup.

Over Mortal Kombat Cup

De finale van de Nederlandse Mortal Kombat Cup wordt op zondag zeven juni 2015 gespeeld in Haarlem, in samenwerking met ESL. Om je te kwalificeren voor dit toernooi dien jij je op één van de websites van de vijf deelnemende partners inschrijven. Iedere partner hanteert zijn eigen inschrijvingen. Meer informatie hierover vind je op de websites van de partners.

Ieder deelnemende partner stuurt vervolgens twee gamers naar de finale op 7 juni in Haarlem. Om goed voor de dag te kunnen komen in de finale, krijgen de deelnemers voorafgaand aan de finale tips en trucs van echte Mortal Kombat pro gamers.

De uiteindelijke winnaar van de Nederlandse editie van de Mortal Kombat Cup wint een trip naar Parijs om deel te kunnen nemen aan de Europese finale. De Europese winnaar vertrekt vervolgens naar Los Angeles om deel te nemen aan de wereldwijde kampioenschappen op 11 juli.

Om deel te kunnen nemen aan het toernooi dien je achttien jaar of ouder te zijn in verband met de PEGI rate van 18+ voor de game Mortal Kombat X. Deelname aan het toernooi is gratis.

Inschrijven Mortal Kombat Cup Nederland
Inschrijven bij één van de deelnemende partners kan via hun websites:
– nl.ign.com
– www.pu.nl
– www.insidegamers.nl
– www.xgn.nl
– www.gamersnet.nl

Mortal Kombat Cup

Meer over het toernooi vind je op de website van Mortal Kombat: Officiële website Mortal Kombat

Mortal Kombat Cup – Who’s next?!

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...