Recensie Road Rippers Maximum Boost

Recensie Road Rippers Maximum Boost

Product: Road Rippers Maximum Boost
Fabrikant: Nikko Toys
Leeftijdscategorie: 3+
Adviesverkoopprijs: €19,95

Verkooptekst fabrikant: Aangepaste voertuigen met dramatische raketboostfunctie. Laat een wheelie los en activeer de opwindende raketlanceringsactie wanneer de gemotoriseerde voorwaartse aandrijving wordt geactiveerd. Drukknoppen voor verlichting, realistische geluiden en geweldige muziek
Klopt dit? Vind je bewegend speelgoed en auto’s leuk? Bekijk deze auto dan maar eens goed!

Over Road Rippers Maximum Boost

Road Rippers Maximum Boost van Nikko Toys is een speelgoedauto geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De auto beweegt, heeft verlichting en maakt geluid. Deze speelgoedauto werkt op 3 AA batterijen (batterijen worden meegeleverd!). De drukknoppen op de auto zorgen voor de effecten van geluid, licht en laat de auto rijden en stunten. De geluiden (motor/rij-geluiden) zijn vrij realistisch en de auto kan behoorlijk hard rijden.

Het harde plastic waar de auto van is gemaakt is ‘hufterproof’ en kan goed tegen een stootje. Helemaal geen overbodige luxe wanneer je 3 jarige kind hiermee gaat spelen, tegen de muur aan rijdt en het laat vallen.

Road Rippers Maximum Boost van Nikko Yoys

Conclusie recensie Road Rippers Maximum Boost

Zoals al geschreven kan deze speelgoedauto tegen een stootje. Het is gemaakt van hard plastic. De auto heeft verschillende moves en geluiden en maakt leuke stunts. Wat dat betreft is deze auto een aanrader voor een kind dat het leuk vindt om met auto’s te spelen. Je blijft keer op keer nieuwe dingen ontdekken welke je met deze auto kunt doen. Dat de auto met batterijen wordt geleverd is een pluspunt. Niet veel producten die werken op batterijen, worden geleverd met batterijen. Nikko Toys doet dit dus wel. De redactie en het testpanel van SpeelgoedMagazine.nl zijn unaniem: de prijs van 19,95 is deze auto zeker waard. Een 8+ als cijfer is ons oordeel. Tip: leuk voor onder de kerstboom!

Waardering recensie Road Rippers Maximum Boost door SpeelgoedMagazine: 8+ / 10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...