Recensie MXGP2

Game: MXGP2
Producent: Milestone
Platform: PS4, Xbox One, PC (Voor deze recensie hebben wij MXGP2 op de PC gespeeld)
Adviesverkoopprijs: €39,95
PEGI: 3

Verkooptekst producent: MXGP2 is de officiële motorcross videogame en is de evolutie van de vorige game MXGP. Deze game is gebaseerd op het Wereldkampioenschap Motocross 2015 FIM.
Klopt dit? MXGP2 is absoluut een verbetering ten opzichte MXGP (wat ook wel een aardig spel is).

Recensie MXGP2

MXGP2 PC versieMXGP2 is de opvolger van MXGP en is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Met deze game kun je de meest prestigieuze motorcross raceklasse ter wereld racen vanuit je luie stoel. Voor deze recensie hebben wij MXGP2 op een PC gespeeld

Over MXGP2

Recensie MXGP2 ScreenshotIn MXGP2 beleef je zoals gezegd de elite motor raceklasse en kun je racen op achttien officiële MX-circuits. Ten opzichte van MXGP vind je in deze opvolger maar liefst zeven gloednieuwe banen en kun je de mechaniek van de motor aanpassen, evenals het uiterlijk van de motor.

Ook heeft MXGP2 een nieuw speltype: Real Events. Hierin beleef je de hoogtepunten van het afgelopen motorrace seizoen. In deze modus moet je een aantal uitdagingen aangaan uit het MXGP seizoen van 2015, waarbij duidelijk wordt uitgelegd wat je moet doen. Erg leuk wanneer je even bent uitgekeken op de carrière modus of zomaar voor tussendoor.

In de Carrière Modus moet je je opwerken naar de top en promotie maken. Door geld te verdienen bij races kun je jouw motor upgraden, om vervolgens beter te worden en uiteindelijk ook races te gaan winnen. Simpelweg moet je steeds goed eindigen in de race om meer en meer geld te verdienen en je motor te kunnen verbeteren. Het uiteindelijke doel in dit spel is om de wereldtitel te winnen. Dit doe je door over alle officiële racebanen als beste te racen en de meeste punten te verdienen. Deze racebanen zijn verdeeld over de hele wereld. Zo kom je nog eens ergens.

Conclusie Recensie MXGP2

Recensie MXGP2 ScreenshotVisueel gezien is MXGP2 geen hoogstandje, maar desondanks kun je het ook niet slecht noemen. Dit is voor ons geen probleem geweest om met plezier dit spel te spelen. Het is erg leuk dat je op de officiële racebanen kunt racen, wat het voor de echte fan herkenbaar maakt.

De besturing is in het begin vrij lastig. Niet dat het super moeilijk is, maar je moet er aan wennen. Doordat de banen niet allemaal heel breed zijn en de besturing goed reageert, is het even oefenen wat de juiste manier is om te racen.

Let wel op dat je PC de juiste specificaties heeft om dit spel te spelen. Heb je niet de juiste videokaart, processor of voldoende geheugen kan dit spel niet goed gespeeld worden en zul je er weinig tot geen voldoening uit halen. Je hebt minimaal een Intel i5 2500K 3,3GHz of AMD Phenom II X4 850 processor, 4GB RAM geheugen en een GeForce GT 640 / Radeon HD 6670 1GB grafische kaart nodig nodig.

MXGP2 is echter voor de ware motorrace liefhebber én gamer een must have.
De recensie MXGP2 eindigt met een verdiende voldoende voor de game MXGP2: 8-

Grafisch: 7/10
Geluid: 8/10
Spelervaring: 8,5/10
Herspeelbaarheid: 8/10

Waardering Recensie MXGP2 door SpeelgoedMagazine.nl: 8- / 10

Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...