Recensie SpongeBob Squarepants Mix Up

Naam: SpongeBob Squarepants Mix Up
Producent: SmartGames
Adviesverkoopprijs: €16,95
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst fabrikant: Heb jij verstand van een spons? Misschien wordt het dan tijd om deze super-leuke schuifpuzzel in de mix te gooien. Duik diep in de wereld van SpongeBob met dit logisch denkspel, met 48 opdrachten, van makkelijk tot razend moeilijk. Ben jij er klaar voor? Ga ervoor SpongeBob!
Klopt dit? Er zijn makkelijke en moeilijke opdrachten met SpongeBob als thema.

Recensie SpongeBob Squarepants Mix Up

Recensie SpongeBob Squarepants Mix UpSpongeBob is bij een grote groep kinderen razend populair. Daarom is het niet vreemd dat er ook speelgoed van deze kinderheld verkrijgbaar is. SpongeBob Squarepants Mix Up is een puzzelspel met makkelijke en moeilijke uitdagingen voor kinderen vanaf zes jaar.

Over SpongeBob Squarepants Mix Up

Recensie SpongeBob Squarepants Mix UpDeze schuifpuzzel heeft een boekje met daarin 48 opdrachten, van makkelijk tot moeilijk. Kies een opdracht uit en plaats de acht puzzelstukken op het spelbord zoals is aangegeven bij de opdracht. Nu moet je de puzzelstukken verschuiven totdat alle SpongeBob tekeningen weer compleet zijn. Iedere SpongeBob moet dus heel zijn om de puzzel op te lossen. De puzzelstukken mogen niet worden opgetild, maar mogen alleen verplaatst worden door ze te verschuiven.
Zijn alle tekeningen van SpongeBob weer volledig? Dan heb je de oplossing gevonden!

Conclusie Recensie SpongeBob Squarepants Mix Up

Recensie SpongeBob Squarepants Mix UpPuzzelen is leuk voor jonge kinderen. Een schuifpuzzel is weer eens wat anders dan een gewone puzzel, en daarom wellicht extra leuk. Deze puzzel van SmartGames zorgt voor een ontwikkeling van de vaardigheden met betrekking tot logisch nadenken, strategisch plannen en visuele en ruimtelijke perceptie.

Het is fijn dat er verschillende opdrachten zijn op verschillende niveaus. Er zijn twaalf makkelijke opdrachten voor de beginner, twaalf iets moeilijkere opdrachten voor wanneer je de beginner opdrachten onder de knie hebt, twaalf opdrachten voor de expert en twaalf opdrachten voor degene met een meesterbrein!

De recensie SpongeBob SquarePants Mix Up wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende 8½.

Waardering Recensie SpongeBob Squarepants Mix Up door SpeelgoedMagazine.nl: 8½/10

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...