Recensie Ikonic Toys Houten Racebaan

Naam: Ikonic Toys Houten Racebaan
Producent: Ikonic Toys
Adviesverkoopprijs: €63,60
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Een houten racebaan met losse baandelen om je eigen circuit te bouwen. De onderdelen zijn te combineren met houten treindelen van andere merken. Dus heb je al een houten treinbaan? Dan kun je een super lang race-circuit maken. Of een hele lange treinbaan!
Klopt dit? Dit klopt!

Recensie Ikonic Toys Houten Racebaan

Recensie Ikonic Toys Houten RacebaanWie kent de houten treinbaan niet van vroeger? Hoe gaaf is het dan dat deze houten baan in een modern jasje is gestoken met formule 1 auto’s en speciale pitboxen? Bij het zien van dit product waren wij direct verkocht! Leuk detail: deze set is ontworpen in Nederland.

Over Ikonic Toys Houten Racebaan

Recensie Ikonic Toys Houten RacebaanIn de doos van deze houten racebaan vind je een pitstraat met pitboxen, een controle toren en startlichten, een rode F1 race-auto, een gele Formule 1 race-auto, acht bochten, acht binnenbochten, zes rechte railstukken, twee lange railstukken, een pitstraat met ingang en een pitstraat met uitgang.
Met al deze sets kun je een complete racebaan maken volgens het voorbeeld, maar je kunt natuurlijk ook altijd een eigen design maken.

De inspiratie voor de ontwerper van deze set is het verlaten Formule 1 Circuit van Reims in Frankrijk. Langs de D27 ten westen van het Franse Reims zijn veertien Grand Prix verreden tussen 1926 en 1966 en dit circuit werd gesloten in 1972. De pitboxen en tribunes vervielen vervolgens tot ruines, maar sinds een aantal jaar wordt dit alles in ere hersteld door een aantal liefhebbers.

De Ikonic Toys Houten Racebaan is dus geïnspireerd op de rijke historie van de Formule 1 op het Circuit van Reims. De bedrukking van de racebaan is gebaseerd op de oude reclames van dit circuit.

Waardering Recensie Ikonic Toys Houten Racebaan: 10/10

Conclusie Recensie Ikonic Toys Houten Racebaan

Recensie Ikonic Toys Houten RacebaanDeze houten racebaan doet denken aan de houten treinbanen van vroeger, welke nog steeds verkrijgbaar zijn. Deze set is daardoor te combineren met houten treinrails van andere merken. Hoe fijn is het dat dit compatibel is?!

Nog gaver voor de racefans zijn de pitboxen en Formule 1 wagens welke speciaal voor deze set zijn ontworpen. Alle jonge Max Verstappen fans kunnen hiermee de prachtige races van hun held naspelen!

Deze set is gemaakt van hout dat FSC gecertificeerd is. Dankzij de duurzame houten materialen is deze racebaan er één welke je kind over een jaar of dertig zelf weer te voorschijn kan halen voor zijn kind(eren).

De recensie Ikonic Toys Houten Racebaan wordt daarom door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende tien.
De Houten Racebaan is verkrijgbaar in de webshop van Ikonic Toys.

Waardering Recensie Ikonic Toys Houten Racebaan: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 4.2]

Dit vind je misschien ook leuk...